Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Scene u trgovini

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam odrasla osoba i biram trenutak kad prenosim odgovornost na dijete. hajdmo na jaknu. mogućnost izbora hoće ili neće počinjem nuditi u trenutku kad se zbog odabira neće završiti u bolnici. park ispred zgrade je zicer. možemo se vratiti doma i ponovno izaći ili se samo vratiti doma. predavanje nakon događaja potpuno je suvišno.
    lakše je ponesti jaknu nego se zafrkavati sa sitnim nezadovoljstvima.
    ponekad je treba ponesti,ne treba biti isključiv ali ako to stalno radimo odlazimo u drugu krajnost.
    mogucnost odabira bit ce: oces jaknu ili prsluk i trenirku i to ako ja kao odrasla osoba procjenim da joj i u jednom i drugom moze biti dovoljno toplo. time sam joj prepustila odgovornost odabira izmedju dva izbora kojeg sam ja kao odrasla osoba procijenila da su ok jer je ta odgovornost na meni. ja sam odrasla osoba i ja sam odgovorna za njeno zdravlje.
    isto kao sto je prekjucer htjela obuci laganu proljetnu suknju. rekla sam da je prehladno i dala joj stample i dvije samt suknje da izabere koju ce. nisam joj dopustila da obuce ono sto je htjela, al je na kraju obukla sta je izabrala. podjeljena odgovornost na nivou zrelosti.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 26.03.2013. at 14:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •