Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Scene u trgovini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja

i kad je imala fazu moljakanja, imali smo dil da ce dobiti nesto na blagajni, ako zasluzi. zivotinjsko carstvo ili nesto u rangu njega.

inace, uveli smo zvjezdice. kako je samo ponosna kad ih zasluzi i kako je u rasulu kad joj ih oduzmem.

i gore je netko napisao (domy mislim) da prijeti pogledom, tako i ja. i jako dobro od malena zna kad nesto ne smije i prvo gleda u mene i trazi odobrenje.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

inace, uveli smo zvjezdice. kako je samo ponosna kad ih zasluzi i kako je u rasulu kad joj ih oduzmem.
    Da i ovo je ok to bi isto moglo biti dobar poticaj za lijepo ponašanje

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

inace, uveli smo zvjezdice. kako je samo ponosna kad ih zasluzi i kako je u rasulu kad joj ih oduzmem
    Velika rasprava se vodila na podforumu "Škola", tema "Plačkići i smješkići" o štetnosti takvih i sličnih odgojnih metoda, po meni neutemeljenih (ili ovisno o načinu na koji se provodi). E sad, pošto osobno vjerujem u sustav "nagrade i kazne", zanima me na koji način provodiš tu metodu? Da li nakon niza skupljenih zvjezdica klinci dobiju neku ne nužno materijalnu nagradu? Ili su im same zvjezdice dovoljne?

Matovila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

i ja

i kad je imala fazu moljakanja, imali smo dil da ce dobiti nesto na blagajni, ako zasluzi. zivotinjsko carstvo ili nesto u rangu njega.

i gore je netko napisao (domy mislim) da prijeti pogledom, tako i ja. i jako dobro od malena zna kad nesto ne smije i prvo gleda u mene i trazi odobrenje.
    Ucjene, prijetnje? Zar uistinu želite takav odnos njegovati s djetetom? I OK, dijete je možda naučilo što ne smije jer kako i sama kažeš prvo gleda u tebe i traži odobrenje, ali nisam sigurna da zna što bi ti željela osim ako ti ne čita misli

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Matovila prvotno napisa Vidi poruku
    Ucjene, prijetnje? Zar uistinu želite takav odnos njegovati s djetetom? I OK, dijete je možda naučilo što ne smije jer kako i sama kažeš prvo gleda u tebe i traži odobrenje, ali nisam sigurna da zna što bi ti željela osim ako ti ne čita misli
    moje dijete ima 7 godina i ja poruke prakticiramo od rodjenja. isto tako taj pogled je kad zna da ne sto ne moze a testira granice. iz mog pogleda jako dobro zna da li ih je presla (da li sam joj dopustila da ih predje) ili ih nije (nisam dopustila da predje). komunikacija nisu samo rijeci. puno vise dijete nauci iz neverbalne komunikacije, a djaba ti rijeci ako ostalo nije u skladu s njima. i tada dijete gazi granice, a roditelj sizi zaso to radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •