Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Scene u trgovini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mislim da si me pogrešno shvatila, ni je ne vidim zašto bi to bilo štetno, ali zvjezdice mi definitivno spadaju u metodu "nagrade i kazne", jer pohvala, zvjezdica, što već, ne nužno materijalno smatram nagradom. Kao što povišen ton, uskraćivanje pojedinih aktivnosti, oduzimanje zvjezdice smatram kaznom.
    Nego da ne skrećem s teme, zanima me kako reagira kad joj istu oduzmeš? Dobro to sigurno ovisi od djeteta do djeteta, ali da li u tom slučaju izgubi volju za zvjezdicama općenito?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da si me pogrešno shvatila, ni je ne vidim zašto bi to bilo štetno, ali zvjezdice mi definitivno spadaju u metodu "nagrade i kazne", jer pohvala, zvjezdica, što već, ne nužno materijalno smatram nagradom. Kao što povišen ton, uskraćivanje pojedinih aktivnosti, oduzimanje zvjezdice smatram kaznom.
    Nego da ne skrećem s teme, zanima me kako reagira kad joj istu oduzmeš? Dobro to sigurno ovisi od djeteta do djeteta, ali da li u tom slučaju izgubi volju za zvjezdicama općenito?
    ne, ne izgubi.
    par puta sam joj oduzela i pocela je sizu i tu je uletio muz i rekao: umjesto da se skuliras i poslusas pa ju zaradis mozda nazad riskiras da izgubis jos jednu. pa se skulirala, poslje je i zaboravila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •