-
Ima super savjeta. Trenutno i ja prolazim fazu nulte tolerancije, jako puno se trudim da ne buknem, jer me njegovo ponašanje izbacuje iz takta puno brže nego inače. Svjesna sam ja da on osjeti promjenu zbog trudnoće, na kraju krajeva i vidi ju, jer do sad je već skužio da ga ja ne mogu dizati, da ga sad većinom tata kupa, ali trudim se uključivati ga u sve. Kada ga ja kupam, zamolim ga da mi on pomogne da uđe u kadu, ili kada ga trebam staviti u AS, isto tako držim ga za ruku i zamolim za pomoć, i skužila am da mu se to sviđa. Postao je dosta prkosan, ali idem nekako s tom metodom dogovaranja, zapravo nemamo nekih kazni, ali znam mu zabraniti crtić prije spavanja kada pretjera. Ali ne vidim baš puno smisla u tome da mu se stalno prijetim sa zabranom crtića ili sklanjanjem igračaka, a opet to je ono što kod njega većinom pali. S obzirom na hormone koji me lupaju sada mi treba puno više snage da bi nešto postigla s njim, a živci su mi sve tanji.
Matovila sviđa mi se taj pristup koji si opisala, malo ću proučiti pa možda i pokušati.
Anamix, a što da ti kažem?Kakose vi snalazite s bebačem? Kako ga je prihvatio?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma