-
To je i faza i isprobavanje granica i osjeća dijete i promjene. Ja se samo nadam da kad dođe beba da neće postati gore (mislim na nas).
Bez brige i mi to prolazimo baš sam pisala da se ja sa njim dogovorim prije ulaska u dućan da ćemo kupiti što nam treba i njemu neku sitnicu i onda na strateškom mjestu u dućanu stoje igračke i naravno on krene žicati a završi tako da mu ako me ne posluša onda ne dozvolim niti tu sitnicu koju smo se dogovorili, on urla ja ga držim dok rješim blagajnu, svi gledaju (ali me nije briga što tko misli) i idemo doma.
Uglavnom obavljamo velike kupovine bez djeteta (volim ciljano obaviti kupnju po popisu i čim prije otići što mi je sa djetetom često nemoguće jer više ne želi sjediti u kolicima) - baka uskoči i pričuva tih 1-1,5 h.
Matovila super je ovaj pristup i za obuvanje papuča (ja stalno govorim obuj papuče ali smo to riješili duplim termo čarapama umjesto papuča a tepih nemamo u svim prostorijama). Loptom isto dozvolim samo po hodniku i po podu i to onim laganim spužvastim.
Samo prvo treba čovjek poraditi na sebi da bi to mogao primjeniti jer iskreno to su sekunde u kojima mi je teško iskontrolirati reakciju (trebam vježbati).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma