joj sve je to meni super!super pišeš Matovila! uzet ću si ovu knjigu što si preporučila.Nešto sam si već i sama pronašla.....
Čitam, preispitujem se, Bogu se molim- JER se svaki dan borim sa sobom i sa svojom trogodišnjakinjom!!! ajme... kakva ludnica zna biti ovih dana.
Crnka - i kod nas je polako nervoza rasla kako sam bila trudna, a sada sam rodila! ova glupa zima još traje! valjda i ta djeca osjete te promjene, pa su i oni malo nervozni. Ona se isto sigurno jadna bori sa osjećajima ljubomore,...
Ne znam, život je jednostavno takav - nekad si kratkog fitilja i poludiš (očekujem od nje previše, a ona je ipak još dijete), pa i ako se pokušavam smiriti ona vidi moju facu i zna me da sam poludila i onda ona poludi! ajme...
ma uglavnom meni je to sve nekada jako teško, na večer se onda preispitujem, osjećam grižnju savjesti, i tako. Borim se, ko neka luda sama sa sobom! Ovih dana se izmjenjujemo ja i muž. On ima vagon živaca, a kada ga njemu uspije izvući uskačem ja, on se onda malo smiri, pa opet u krug!
Svašta sam ja nadrobila, valjda ću i ja ispasti dobar roditelj