-
noćna probava
malac ima 2,5 mjeseca i od rođenja najbolje i najobilnije kaka usred noći. ngdje oko pola 4, 4. ja ga nemam srca ostavljati u pokakanoj peleni, odnosno prvi mjesec jesam, ali kako se stvari nisu promijenile sada ga uredno prematam jer bi inače sve curilo na sve strane. naravno on se na prematanju razbudi i onda je tulum. postoji li kakav trik da promijenim malo taj bioritam?
-
Za bioritam promijeniti...malo teže, ali možda da ga premotaš jako brzo, u polumraku, brisanje u što manje poteza, pa se neće razbuditi.
-
premotaj ga u krevetu, sve pripremi i na brzinu to rijesi.
-
i moj je kakao dok je bio tak mali po noći pa sam imala kraj kreveta pelenu i onu bateriju kaj se stavi oko glave !!!!!
..i onda se pod poplon zavučem, kao u šatoru, jedan dva tri i gotovo..često bi i spavao tijekom!
-
moj je nakon svakog noćnog podoja kakao prva 4 mjeseca, ja bih mu promijenila pelenu u krevetu (imali smo stalno upaljeno minijaturno svjetlo) i ako bi se razbudio opet na ciku i brzo bi zaspao - nikada se ne bi u toj dobi tako jako razbudio
-
i moj mlađi je kakao po noći, isto tako negdje oko 3h.
imala sam pripremljene pelene i maramice kraj kreveta pa smo to brzinski obavljali. poslije sam uvalila cicu pa je zaspao.
sa 3-4 mj je prestao kakati po noći.
Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 24.03.2013. at 09:56
-
I moja beba se kakala svaku noć tokom noćnog podoja dok nije počela sa 2mj spavat cijelu noć. Prematanje&brisanje bi obavila skoro pa u mraku (spaavala me krpica i posuda sa mlakom vodom jer je ne bi razbudilo kao hladne vlažne maramice), dojila sam je u mraku u dnevnom boravku i nakon toga bi malo joj uvalila siku da je uspava pa natrag na spavanac do jutra.
-
I moja je kakala barem 3 puta po noći prvih 4,5 mjeseci, a onda je pomalo prestalo. Ja sam je uvijek prematala u mraku, nabrzinu i ako bi se previše razbudila još je malo dojila dok ne bi opet zaspala. Na sreću to joj se izregurliralo samo od sebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma