Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Veca beba i dojenje po rasporedu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Veca beba i dojenje po rasporedu

Evo mene s jednim pitanjem. Moja beba ce uskoro 8 mjeseci i uvest cu joj drugi obrok dohrane. Za sad ima jedan, kojeg je prilicno dobro prihvatila, a osim toga doji.

Od kad je rodjena dojim ju na zahtjev, bez nekog rasporeda. Medjutim, sad kad krene jesti prijepodne vocnu uzinu, a kasnije rucak, i to cu pokusati da bude uvijek u slicno doba dana, ne bi li mozda i u dojenje trebalo nekako uvesti reda? I kako?

Ona nikad nije imala strpljenja dugo cicati i posteno se najesti, a pogotovo otkad je svjesna svijeta oko sebe. Pojede par minuta i nece vise, ne mogu ju prisiliti, imam osjecaj da pojede tek toliko da zadovolji prvu glad. Ja pazim da joj unutar 2-3 sata nudim istu stranu, tak da to ne brinem. Ali onda kad za sat, sat i pol hoce opet cicati, a naravno da joj dam. Pogotovo sto je neko vrijeme imala granican prirast tezine.

Druga strana price je sto joj ponekad dam (a ona ne odbije) cak i kad ne trazi, npr. spremamo se sa starijom van na dva sata, jela je prije sat i pol, a znam da ce bolje odspavat u setnji ako jos malo pojede, plus, ne bih bas vani na vjetru i hladnoci dojila pa joj dam radije prije izlaska. Skoro svaki dan tako.

E sad, za nas odrasle i za vecu djecu bolje je ako jedemo prema nekom rasporedu i ne grickamo stalno izmedju obroka, jel da? A sta je s bebama i dojenjem? Ja imam osjecaj da ona stalno ima medjuobroke... Da probam to dovesti u red ili ne treba?

Nadam se da sam se uspjela izraziti
    Posljednje uređivanje od Charlie : 22.03.2013. at 20:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •