Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: utjecaj hrane koju dojilja jede na bebu

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno utjecaj hrane koju dojilja jede na bebu

Beba mi zadnja dva dana stalno podriguje i par puta se izbljuckala i baš vidim da ju jako muči stomačić. Jedino što sam promijenila u prehrani je da ujutro popijem žlicu meda otopljenu u čaši tople vode i preko dana natopljene lanene sjemenke. To sam dvoje počela pit jer imam problema sa stolicom i hemići su mi buknuli, pa da mi se stanje stabilizira. Jel moguće da nešto od to dvoje smeta bebici? Nekak si mislim da joj je med možda pretežak za želudac. Iako je mala količina.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dok se ne jave savjetnice...
    Koliko je stara beba?
    Meni su samo mlijeko i sir utjecali na bebu, za med nisam cula! Bolje uzmi sljive za probavu!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

3 i pol mjeseca. Ma ja sam teži slučaj, imuna sam već na šljive, kompote i donat. A ovo mi je baš fino pomoglo jer sam se pravo bila zabetonirala.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Moja beba je urlikala od grceva ako bi ja jela cokoladu. A one redovne grceve nije imala. Ja vjerujem da je moguce. Med je jak alergen no o prelasku alergena u mlijeko dvojake su teorije, po jednima ih majka treba izbjegavati ako ima alergicno dojence po drugima ne treba. To govorim iz iskustva. Mala mi je alergicna na mlijeko, a ja jedem jogurt ko luda i ne smeta joj.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

mojoj ne smeta čokolada, al ja ne smijem zbog probave. baš sam baksuz. probat ću izbacit med, pa da vidim.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beba je urlikala od grceva ako bi ja jela cokoladu. A one redovne grceve nije imala.
    X! Ajde, da jos niko nije smio jest cokoladu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •