ima banner tu na forumu
http://www.kampstrasko.com/akcija-roda.html
meni izgleda baš lijepo, ima li tko iskustva?
ima banner tu na forumu
http://www.kampstrasko.com/akcija-roda.html
meni izgleda baš lijepo, ima li tko iskustva?
Jel to na Pagu? Ako je , bila sam pa me nazovi za informacije.![]()
Bili smo prošle godine za 1 maj, kako je u sezoni, ne znam.
Nije loše, ovisi što ti je važno odnosno što tražiš.
Posljednje uređivanje od oka : 23.03.2013. at 21:30
možeš i mene i dedija!
nama bilo tako lijepo da smo 6-i dan pobjegli doma, oako smo imali uplačeno 7
bili smo u sezoni, ogromna gužva na plaži, klima u kućici nije radila, frižider nam se bio pokvario, kućica bila prljava...
AAAAAAAAAAAA!!! Kaj ste mi to napravileee!!! A ja sam se poveselila i poslala im upit s terminom rezervacije! Dobro da sam pročitala da vam je bilo "lijepo", pa dajte onda ta iskustva javno iznesite, da ne hitimo nofce!
ma ja vjerujem da je izvan sezone lijepo
naša N je totalno uživala u dječjem večernjem programu
meni je bilo užasno sve skučenoi kad bih se ja npr. okrenula na krevetu, dedi bi poskočio na drugom kraju kućice![]()
Vidiš, ja s kućicom nisam imala neki problem osim taj miris plastike, ajde i ona
blagavaona odnosno sjedišta od spužve totalno su me živcirala sa svojom neudobnošću,
a na slikama izgledaju super.
Ako si uz more onda je super valjda, mi smo bili par kućica više pa su mi djeca
sama bježala na plažu kad je trebalo i kad nije trebalo, ali to nema veze sa kampom.
Inače mi nije ništa ostalo u lošem sjećanju, solidno, lijepo za vožnju biciklom, rolanje, trćanje,
a kroz dan smo odlazili do Novalje.
Ne znam kako je u kućicama, ali sve ostalo je super!
Mi tamo idemo na kupanje vec godinama, na plažama nikada nije guzva jer se ulaz u kamp naplaćuje pa su tamo uglavnom samo kamperi.
Plaže su čiste, uredne i ima dosta dodatnih sadržaja za djecu (igraonice, dječje disco, lijepo uređena igrlišta...)
Za odrasle postoji aqua aerobic, nekakvi plesnjaci, tematske večeri... vlakic vozi više puta dnevno u centar i nazad.
Ima puno prirodnog hlada.
Meni je to bas lijep kamp, a 2011. ili 2012. je dobio nagradu za najuređeniji kamp.
I kaj sad da mislim?! Poslala sam im upit za kućicu za kraj 5. mj. Ajd, može iskustvo i na pp. Btw, kućice su klimatizirane?
meni su u kućicama i bungalovima prevelike cijene, ispada ko i u hotelu.
Za cijenu kućice sa 50% popusta može se iznajmiti i apartman (čak i veći po kvadraturi), jedina je možda prednost blizna plaže.
nasi iz Njamacke bili prosle godine, sa svojom kucicom i četvero male djece - oni su bili jako zadovoljni, puno, puno sadrzaja. Mi smo bili jedan dan s njima - ako je to guzva na plazi onda niste u Crikvenici bili
OK, na Pagu ima i puno mirnijih i manj eguzvastijih mjesta...
jao mene samo ime odbija od tog kampa-tko im je ideju za ime dao...pobogu.
Znači; piši kući - propalo je :/ Nebih baš eksperimentirala, posebno uzevši u obzir da ću vjerojatno ipak na more sama s dvoje male djece...
winnerica probaj kamp Šimuni,isto na Pagu..meni ljepši od Straška!
kućice su klimatizirane, ali nama klima bila pokvarena
možete misliti kako nam je bilo usred ljeta u toj plastičnoj kućici (a nije nažalost bila u hladu)
naša kućica nije bila uz more, nego praktički u zadnjem redu
dedi je znao u 8h ujutro otići do plaže da stavi ručnik i nije mogao uhvatiti mjesto
btw. ima dosta hlada, za klince je super, ima konzum u kampu, finu pizzu...
Hvala Kiara, probat u u neki hotel, bar neću trebati kuhati...![]()
Bucka, upravo si mi opisala noćnu moru koje sam se bojala; mi u plastičnoj kućici bez klime - koma!
mi smo bili samo na kupanju i djeca su bila oduševljena zbog tih sadržaja i što možeš po hladu rolama lijevo desno čitav dan![]()
Mi smo bili u Strašku prije djeteta i nam je ostao u baš lijepom sjećanju, jedan od urednijih kampova u kojima smo bili.
tamo sam ko klinka kampirala, u nasoj kampici i bilo nam je predivno. onda smo se preselili u AS (sadasnji simuni). sad znamo doci na jedan dan.
drazi mi je ovaj u simunima, iako su mu devastirali obalu, al mi je nekako vise obiteljski, narocito zbog male djece.
razlika je jedino u sumi i hladu, naime vise je borova u strasku.
no ima i minus jer je u novalji. mislim da nitko s djecom ne treba biti blizu novalje![]()
Posljednje uređivanje od leonisa : 25.03.2013. at 16:10
i da, tesko mogu spojiti klimu i kamp :D
ne ide mi to jedno s drugim. :p
I mene je banner na forumu ponukao da pošaljem upit u Straško, pa istražujem za početak. Meni je situacija takva da imam opciju ići na Rab u apartmančić koji je na OK mjestu ali obzirom da mi volimo FKK moram svaki dan voziti se na plažu desetak kilometara. Zbog toga bih možda radije u Straško, u mobilnu kućicu blizu FKK, vidim na karti kampa da su to parcele s početnim brojem 5.
Zna li netko od vas konkretno kakva je u tom predjelu situacija? Jesu li te mobilne kućice u hladu?
Kako je u 6. mjesecu u kampu, je li baš velika, velika gužva ili to tek počinje u 7 mjesecu? Vidim po njihovim cijenama da su 7. i 8. mjesec špica sezone (logično...).
sesti mjesec je na pagu predivan- dug dan, toplo more, a jos nema guzvi i pijanih/zdrogsanih zrce partijanera.
prosle godine se nisam usudila ici do novalje dok traje spica, pa ne znam kak je bilo, al pretprosle je kolona auta stajala od parkiralista na zrcu do novalje. srecom, isla sam u suprotnom smijeru.
strasko je u borovoj sumi i mislim da je sve u hladu jer je suma dosta gusta.
jedini minus je zrce i ekipa koja ide na zrce, a "spava" u novalji.
ali ako sde necete micati iz kampa i istrazivatu druge plaze po otoku i vracati se u kamp kad se ovi vracaju iz zrca, onda nema minusa.
ja sam svako ljeto na otoku, u Novalju idem po nabavku ali s druge strane, mi stvarno nismo imali problema s kolonama, guzvom i sl. Ti klinci po danu i tako spavaju, vidi ih se rano ujutro kad se vracaju i predvecer kad odlaze na zrce...
oh promjenilo se to bubice :D
idu u podne na plazu, pa predvecer sa beach partya doma, pa onda navecer opet na zrce i ujutro doma.
ona kolona je bila oko 7.
a opet oko 8-9 idu oni s obitelji u setnju pa je opet guzva (blazena zaobilaznica).
meni tamo jedini problem parkiranje. Velim, svako ljeto sam tamo dva tjedna ali u Lunu. klince sa zrca skuzila tek ove godine kad smo poceli ici u one novootvorene plodine? Do tad nisam ni zalazila u taj dio grada, iako, ok, strasko je bas tamo. Meni ko staroj noni gust popit kavu u Lozi jer je na samoj obali i jer se tamo nadje i pokoji starosjedioc, obavit kupovinu i natrag u svoj maslinik. Kako ostala dva tjedna godisnjeg provodim u Crikvenici - ove guzve su za mene mala beba![]()
kamp pa sa kucicama: meni je prekrasan zaton
e sad za cijene ne znam; al znam da u devetom mjesecu nema guzve, bicikle daju besplatno, restoran ima "traku" sa nekoliko jela za tipa 40-ak kuna rucak (sam biras sto)... klinci bili preodusevljeni
PS kucice imaju klimu, rostilj...