Ovo sam i ja pomislila.
Ako dijete ima bijesne ispade i napada druge (poput onog prvašića koji je u jednoj školi napadao nastavnike i učenike vičući »Kurvo!«, »Ubit ću te!«, »Smeće jedno!«), umjesto da ga kazni, roditelj treba meditirati o tome što se krije iza tih riječi i zbog čega to dijete pati. Uopće, roditelji imaju ulogu uspostaviti »banku ljubavi« i zasipati djecu nježnošću.Ne znam kako je ovo dokaz da je povezujuće roditeljstvo loše. Moglo bi biti samo dokaz da roditelji nisu "uspostavili »banku ljubavi« i zasipali djecu nježnošću" kako kaže novinarka....napadi na profesore postali su učestala stavka u crnoj kronici; nasmrt je, ni kriv ni dužan, premlaćen Luka Ritz; učenik petog razreda pretukao je profesoricu u Varaždinu; profesora Ivu Zuraka iz Medicinske škole u Rijeci napao je i teško fizički ozlijedio otac učenice koja je dobila jedinicu, a iz istog razloga u bolnici je završio profesor Fakulteta političkih znanosti...
Sad neću citirati ostatak gluposti u članku jer bih trebala citirati cijeli. Samo još ovo:
Dobri stari udarac po guzi odaslat će jasnu poruku djetetu koje obijesno divlja, a bezobrazne tinejdžere koji su preveliki za udarce treba kazniti zatvaranjem u njihovu sobu, ...![]()
Smije li uopće ovako nešto napisati??