Nadam se da ste proveli noć zajedno
Sve ćete vi posložiti kad dođete kući, ne brigaj, glavno da dijete ide na bolje i da je kraj
boravka u bolnici na vidiku.
Nadam se da ste proveli noć zajedno
Sve ćete vi posložiti kad dođete kući, ne brigaj, glavno da dijete ide na bolje i da je kraj
boravka u bolnici na vidiku.
Joj ti pokusni podoji su i mene dotukli u Klaićevoj![]()
TO NISU POKUSNI podoji. To je statistika unosa kalorija i vode kod bolesne djece ( ponekad se vazu i pelene da se dobije gubitak, ovisno o bolesti). Ako govorimo o zdravoj novorodencadi vaganje u svrhu statistike dobivanja na težini , tada je vaganje nakon podoja besmisleno. Ako imamo bolesno hospitalizirano dijete tada je vaganje prije i poslije podoja jedini način da osoblje vidi da li dijete unosi hranu. Kod bolesne djece dehidracija se desi u trenu , a to nikome nije potrebno.
Glupo je uskracivati dojenje na zahtjev samo zato jer je takva procedura. Ali je isto nepromisljeno postaviti se ta je vaganje apsolutno glupo i besmisleno jer zapravo nije u takvom slučaju , i svakako treba pristati i predlagati takav kompromis ( "da, želim dojiti na zahtjev, uz vašu proceduru vaganja").
Posljednje uređivanje od sirius : 28.03.2013. at 08:21
Mašnica, drži se!
Ne razumijem zašto ne daju da dojiš, ja sam imala bebu koja je odmah po rođenju bila 9dana na intenzivnoj u Splitu na respiratoru zbog aspiracije mekonija, jer joj se sve priljepilo na pluća pri porodu i umalo se ugušila, pa svejedno čim sam došla u bolnicu odmah su je prebacili na moje izdojeno mlijeko koje je prvo dobijala preko sonde u nosu i čim su joj to skinuli zajedno sa respiratorom su odmah tražili da počnem dojiti jer majčino mlijeko ja najbolji lijek i najviše pomaže djetetu pri ozdravljenju.
Stvarno ne razumijem.....
inače vaganje i dodavanje ( tj. uzimanje određene hrane) ovisi od doktora do doktora, kad je moj klinac bio u bolnici moja doktorica nije tražila vaganja, najbolje je od sve djece napredovao, bio samo na cici, posle su se setre sjetile da mai ponekad kmeći po noći pa su htjele vidjeti kolko on jede, vagali smo kolko i kad smo stigli tad ( s 3.5-5.5 tjedana) jeo je od 70-130ml, najćešće manje od 90ml.
kako ste danas???...jeste dobili apartman??
Ne! U njemu je veliko dijete s rota virusom. Odbila sam. ALI ZATOOO IDEMO DOMA!
Bravooooo...znaci maleni je dobro??...
bas sam sretna!!!
Odlicno!
Bas mi je drago da cete napokon imati mir. <3
Supeeeeeeeeerrrri ne ponovilo se
Posljednje uređivanje od (maša) : 29.03.2013. at 13:22
Supeeeer,sad ce biti lakse.
Vazno da je bebac dobro, nek sad cica koliko zeli
Bravo Masnice lijepo se oporavite doma bez onih suludih uvijeta!
nadam se da se mazite i uživate u toplini svoga doma, pusa![]()
Nista se nije promijenilo...nama se to jucer skoro dogodilo, ali su nas pustili doma...jer je jos lokalizirano u nosu.....
bebica od 5tj, nema dojenja, ja ne mogu ostati......
strasno
Freya, dobro da ste doma. Drzite se zajedno.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk