-
Ukratko, sva sam u izdajanju i premorena. Meni kojoj izfajanje nikad nije islo, rucno izdojim i po 90ml za obrok malom bebacu. Dakle, hrane ga mojim mlijekom, krenuli sa 20ml pa SVAKA 3 SATA 20 vise. Jel moram reci da je dijete gladno? Urla, place, a sestre kazu nije on gladan, ma da bas si mi pametna. U toj predvecernjoj krizi sam poskrivecki mu dala cilu, grozno, druge mame mi cuvale strazu, iskreno bilo me jako strah. A bebac se grcevito zgrabio za mene i vuce i ne pusta. Jel moram reci da zakasljao nije tek nakon podoja istoi kasalj kao i nakon flasice. Srebrnjak sam zvala, savjetovala se, rekli mi da su krcati tesko da bih mjesto dobila a i po prici smatraju da je dijete preumorno i slabo za dojenje. Ja mislim da nije jer ako ima snage za jako plakanje i bacanje moze sigurno i vuci.
Danas sam odlucila nek mi napismeno daju da mi brane dojiti a ja ga uzimam na ciku na vlastitu odgovornost.
Kasno navecer su mi rekli da je skinut s infuzije i da danas ce dr. odluciti da li cu dojiti. Napravit cu cirkus kao i prije 6mj.kad sam ga rodila, dosta mi je. Izgladnjuju ga, sad cemo vidjeti kako bude, povecali su dozu na 80ml. Za noc nisam uspjela toliko puno izdojiti tamo, jer bih to morala raditi pred malom djecom i dvoje roditelja, pa se izdajam u wc-u, da u wc-u. I to ce me dokt.danas cuti, nek mi omoguce prostoroju ako se vec moram izdajati. E da, izdajalice nemaju, pa nek se snalauim kako znam
Toliko, preumorna sam ofd svega, od izdajanja, nosenja neutjesnog djeteta, ispikanog, zalosnog... Mislite na nas danas trebat ce nam..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma