Pozdrav mame i buduće mame
Ja sam nova, al čitam vas još od 2008. kad sam prvi put zatrudnjela. Nažalost, ta je trudnoća završila spontanim u 8+3 i trebalo mi je više od 4 godine da se ponovno usudim zatrudnijeti.
Sad ulazim u 11. tjedan i od jučer sam na strogom mirovanju jer sam prokrvarila
Imam nekih milion problema i pitanja, ali da ne zamaram odjednom odlučila sam se prvo za ovaj problem. Naime, ovisna sam o spreju za nos OlynthHa već skoro godinu i pol dana. Počelo je nekad početkom prošle godine s par prehlada i nekako sam se, i ne primjećujući, navukla na sprej.
Sad sam u fazi da ga uštrcavam 3-4 puta dnevno jer ne podnosim da mi je nos začepljen, a zaspati ne mogu ni u ludiluImam anksioznost već dugo vremena i ova ovisnost je povezana i s tim strahom od gušenja.
Nisam svojoj dr ništa spominjala o ovom problemu jer se bojim da će mi ih zabraniti, a ja jednostavno ne mogu bez njih, a umirem od straha da će mi naškoditi bebici
Ima li netko iskustva s ovim i je li netko od vas koristio kapi cijelu trudnoću i rodio zdravu bebu?
Ja ne znam što da radim...pokušavala sam razne biljne kapi, morske otopine, ispiranje Aquamarisovim rogom, parenje nad čajem...ništa ne pomaže...jedino mi Olynth otčepi nos!
Već sam poluluda od brige!!!