Pokazuje rezultate 1 do 50 od 570

Tema: baka ili jaslice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moja oba išli su u jaslice, ja bi izludila da mi je svekrva čuvala djecu, stavila bi ih u hodalice (iako sam ja izričito zabranila), ne bi išli ništa van, bili bi stalno na crtićima, ništa od igranja...
    Što se tiće bolesti, to ovisi od djeteta, do djeteta, stariji je bio 2 tj vrtić, pa 1 doma, dok mlađi je bio bolestan svega 1 tj i to za vrijeme božičnih praznika.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vlatka100 prvotno napisa Vidi poruku
    moja oba išli su u jaslice, ja bi izludila da mi je svekrva čuvala djecu, stavila bi ih u hodalice (iako sam ja izričito zabranila), ne bi išli ništa van, bili bi stalno na crtićima, ništa od igranja...
    Što se tiće bolesti, to ovisi od djeteta, do djeteta, stariji je bio 2 tj vrtić, pa 1 doma, dok mlađi je bio bolestan svega 1 tj i to za vrijeme božičnih praznika.
    A čuj, naravno da se nekim bakama ne da dokazati. No, ja sam neke stvari u startu riješila na način da je ne bi niti dovodila u iskušenje: nisam kupovala slatkiše pa ih nije mogla davati, zimske čizme sam maknula kad zatopli (jer je njoj zima i na +15) i ostavila samo laganije cipele...

Ako nemaš doma hodalicu, nema ih u šta staviti, zar ne?

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nemaš doma hodalicu, nema ih u šta staviti, zar ne?
    ukrala si mi riječ iz usta

ma ja bih rado da je moja sveki bliže, o mami da ne pričam. prije bih njima objasnila nego tetama neke stvari. u biti nisu tete krive već je to na većem nivou (hrana u jaslicama npr.), naše tete su još dobre.

recimo, ja ću sad roditi u 4. mj. i s obzirom na našu situaciju, mjesto stanovanja, pravila u jaslicama oko upisa i sve skupa da ne duljim, iduće proljeće će ta beba krenuti u privatne jaslice u mjestu pored. onda će oni zatvoriti na mjesec dana preko ljeta pa će nas (srećom!) primiti na dežurstva u druge jaslice, da bi u 9. mj. uspjeli krenuti u jaslice koje su u našem mjestu a u koje ne mogu upasti odmah jer beba nema 6 mj. u trenutku upisa.
    dakle, u 5 mjeseci to dijete će promjeniti 3 prostora, pitaj Boga koliko teta i djece. pretužno.

kamo veće sreće da mi je jedini problem ukrotiti baku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •