Pokazuje rezultate 1 do 50 od 570

Tema: baka ili jaslice?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    x

iako, iskreno ću vam sad napisati i biti partibrejker mene bi osobno jako iznerviralo i ne bi lišo prošlo, da pored dvije bake, obje u penziji i obje dobrog zdravlja i kondicije, da obje odbiju čuvati godinu dana dijete. tu prvu godinu. mi smo u našoj obitelji navikli na velike i bučne rasprave. i bila bi jedna sigurno.
    meni je to nezamislivo.
    pa bilo obaveza, opterećenje, we.
    radi heklanja i kavi.
    mene bi to jako iznerviralo i gotovo.
    to vam je onako, iskreno.
    đizs.
    ne kažem da je lako biti s malim djetetom. al ko da je sve lako i mora biti lako.

može se dogovoriti neka back up varijanta za bolest, kad se ne osjeća dobro. i mi smo tako. al ovo od svimbi, da se ne smiješ ni durit, to mi je skroz čudno
    E, moja cvijeta, ovaj đir me od tebe ne čudi, znam te već i volim i prihvaćam takvu - ali to po meni nije default, i da si moja sveki/snaha, ne bi se dobro skombinirale, ali bi sigurno dobro iskomunicirale, a da smo mater i kćer, već bi se prihvatile.

Ti si ovaj đir podrazumijevanja i široke obiteljske podrške (bake čuvaju, djeca poslije u nemoći majke bedinaju, ali to sve nekako bude idealno i harmonično izvedeno i kod tebe će to vjerojatno tako biti), a ja više đir nuklerna obitelj i ajme shit - napadne svekrve, onemoćali članovi obitelji itd.

Može se moja snaha buduća ili kćer ljutiti for all I care - i ja ću se ljutit back. To se ne može podrazumijevati, po meni - tj. čovjek mora moći iskomunicirati što želi, a što ne, a ovog ko se duri će proći već.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 27.03.2013. at 13:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •