Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
normalno je da ljudi koji moraju dijete slati u jaslice imaju o jaslicama dobro mišljenje-kako bi se inače nosili s time što dijete mora u jaslice? za one koji ne moraju dijete slati tako rano u instituciju su nužno zlo. i to je po meni cijela mudrost.
a to što u jaslicama ima više igračaka nego doma zaista nije razlog za slati dijete u jaslice.
Pa ne čini mi se baš .. po količini postova na ovom topicu više mi se čini da nas koji jaslice ne smatramo nužnim zlom i djeca su nam išla/idu u jaslice ima relativno malo. Više ima onih koji ih smatraju nužnim zlom ali iz nekog razloga ipak djecu upisuju i šalju - vidiš meni ti nisu jasni - kako možeš vlastit dijete slati nekamo što smatraš nužnim zlom??? Razumijem ja one čiji klinci ne idu u jaslice i jasno mi je da oni smatraju jaslice nužnim zlom iako se to mišljenje temelji uglavnom na rekla kazala frendica ona ili ova a ne na vlastitom iskustvu, OK oni su odlučili klinci ne idu i točka - barem su dosljedni. Ali oni koji sustavno pljuju po jaslicama i tetama a regularno su im djeca u jaslicama od -do e ti mi nisu jasni ... I nemojmo sad o tome kako se nema bake ili novaca za čuvalice ...sve to stoji ali slati svoje djete u "zlo" svaka čast. A takvih sam se nagledala i naslušala ne bi vjerovali koliko ...I bez obzira na onaj dio "nužno" zlo je ipak zlo ...