-
Oh, sad vidim da samo odgovorila na uvodnu dilemu, ne na posljednju postanu na temi...Vizavi upisa trogodišnjakinje svakako mislim da je vrtić dobro rješenje. No, na žalost, ove opcije "čuvanja" mjesta u mnogim gradovima/županijama niti ne postoje. U našem gradu toga naprosto nema. U susjednom ima ali samo ljeti. Kad uplatiš tisuću kuna po djetetu(da, som) da bi si ziherirao to da će ono biti primljeno naredne godine. Opcije "čuvanja mjesta" preko/tijekom godine nema nigdje u županiji. A i da ima, mislim da bi bilo basnoslovno i neisplativo. Mislim, svatko ima drugačije mogućnosti, ali plaćati vrtić dok ti dijete većinu tjedna sjedi doma većini je prosječnih ljudi too much. Meni bi, barem, bilo...
Savjetujem, kao što rekoh, upis svakako. Mislim da je to obzirom na dob vrlo dobro za malenu, jer je prilika da stječe prijatelje, gradi odnose s drugom djecom i postane "dio ekipe", dio nekog zajedništva...Samim tim neće se osjećati usamljeno i zapostavljeno zbog situacije doma, a kad dođe iz vrtića majka će joj se lakše posvetiti jer neće biti toliko premorena koliko bi bila da ih je dvoje hendlala od zore.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma