-
Moj mladji je imao super adaptaciju, nakon dva tjedna je poceo svaki put s osmjehom pruzati ruke teti da ga uzme u sobu. S veseljem svako jutro kuca na vrata da udje unutra. Tamo plesu, crtaju, igraju se, malo pojedu, odspavaju i po njega dolazi baka (jedna ili druga, jer obje jos rade pa se mijenjaju), pa onda provede vrijeme vani (to mi je jedina veca zamjerka na jaslice, sto ih ne vode van na zrak). I u ovih pet i pol mjeseci sto ide (a krenuo je tri dana prije prvog rodjendana) nije bio bolestan niti jedan dan.
Starija je imala malo tezu adaptaciju, i morala je ostajati u dezurstvu, ali srecom bilo je kasno proljece pa ljeto, bili su svako popodne vani i jos sam svako toliko organizirala da bake odu po nju ranije, isto ne mislim da joj je bilo lose. I tamo su crtali, pjevali, mjesili tijesto, vozili autice, bili satima u dvoristu. Ona je bila malo cesce bolesna ali sve skupa mozda jedan antibiotik, jednom rotu dobila i par crijevnih viroza (proljev), nista specijalno (uz uobicajeno curenje nosa).
Uglavnom ni blizu horora koji se spominju od stalnih bolesti i bolovanja, niti mislim da su nesto zakinuti zato sto su isli u "instituciju". Iako, kazem, nemam nekih zamjerki na bake niti sam ih dala u jaslice jer mislim da su bake lose za njih, no meni je bitna sigurnost da imam gdje ostaviti dijecu i to da im ne stavim obaveze koje mislim da im nije ok nametati ako imam alternativu.
Inace, oboje su tu prvu godinu isli u privatne jaslice jer su rodjeni u jesen/zimu pa nisu upisani u gradski... Tako da bih ja ako se odlucis za jaslice odmah pocela gledati koje su privatne dobre i na pogodnoj lokaciji...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma