Moj mali voli jaslice i meni su tete super sjele, isto kao i njemu (normalno, jedna više, druga manje, ali na kraju dana - zadovoljni smo s obje), no moram ispričati što mi je teta rekla neki dan kad sam pokupila mališana. Dakle, taj dan ih je bilo 17 i ona je točno sat vremena (sama u smjeni) provela prematajući klince. I naravno da kad ih je sve premotala da je prvi opet napravio Number 2. Za to vrijeme moj se mali isprolijevao vodom i to u tolikoj mjeri da mu se majica već skoro cijela osušila, ali mu je bodi ispod bio mokar. Normalno da žena nije vidjela, nisam još upoznala osobu s očima na leđima. Samo sam čekala da zakuri, jer često otvaraju prozore i zrače (čega sam inače pobornica), a on se u posljednje vrijeme najradije igra ispod prozora, samo me ne veseli spoznaja da je to radio mokar na temperaturi oko nule.

Uglavnom, jedan je od zdravijih u grupi (to su mi rekle tete, a i iz priča s drugim roditeljima sam pohvatala), a već sam više vremena provela s njim kod pedijatrice (s tim da nerado i rijetko idemo) nego što sam obilazila ginekoga tijekom trudnoće (a bila sam relativno često), tako da svaka čast mamama koje su komentirale da su im djeca stalno zdrava, blago vama, ali mislim da je to ipak izuzetak i da svi roditelji trebaju računati na bolesti.

Inače, stariji je bio doma, i puno su ga čuvali baka i dida, te je krenuo s 2,5 što smatram nekom optimalnom dobi, jer je imao bolji imunitet i bio taman 'zreo' za interakciju s djecom, te je bio samostalniji od jednogodišnjaka.

I jedna zamjerka, zašto nitko ne spominje djedove, nego samo bake??? Moja mama je bolesna i nema šanse da bi mogla danas čuvati malog (što joj jako teško pada, ali ježga), a tata bi mi bio najsretniji da ne radi i da može čuvat unuka, ali eto kriza je, pa se radi i u penziji. A iskreno, najradije bih malog ostavila s didom da mogu birat (najviše stavova oko odgoja dijelim upravo s njim, a ima želje, volje i snage za zabavu s unučadi)