Pokazuje rezultate 1 do 50 od 570

Tema: baka ili jaslice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Svatko govori iz vlastitih cipela za i protiv čuvalice/jaslica. Činjenica jest da je u jaslicama jedna teta na 17 ili 18 djece u razdoblju od 7 do 11h te poslije 13h, (dvije su skupa samo malo prije ručka i dok ih ne pospreme u krevet), a ta teta non stop samo mijenja pelene, briše šmrklje i tješi uplakane. Ne može tu biti nikakve "edukativne" igre, interakcije, zabave. Djeca uglavnom bauljaju iz jednog u drugi kutak sobe.
    Radi se samo o financijskim mogućnostima obitelji i mogućnosti odlaska na bolovanje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

upravo tako svatko govori iz svojih cipela. kod nas u jaslicama u načelu nije bilo više od 10 djece, mnogi su upisani samo onako da čuvaju mjesto.
    Kod sina u grupi tete su bile stalno obje na daptaciji preko mjesec dana i riejtko je tu bilo nekog grupnog plača, uvijek je svaka imala na podu po dvoje na sebi pa je možda i to razlog. Ja ih nisam vidjela da stoje (non stop igre na podu) u tom razdoblju, neka djeca su spavala na njima.A neka nisu ni plakala kao moji. Jako brzo su uhodale cijelu grupu.

moja starija je mrzila da joj baka oblači cipele/papuče kad može ona sama i svaki put se trebala fajtat s bakom,a sin je jako volio gospon da ga drugi dvore a to ja nisam htjela nikako (pogotovo jer je sin i podsjećalo me to na nekoga iz bliskog okruženja ).
    sva ona čuda koja su tete imale u jaslicama, one plasteline, kreativna čuda i šta ti ja sve znam ja nisma niakd imala u kući a kamoli baka, svašta su izrađivali od rane dobi. Ovisi kave vas tete zapadnu al generalizirat da se s djecom ne radi ništa u jaslicama mi nije blisko.

Kao što rekoh na bolovanja nisam ni trebala ići. A
    što reče jedna moja frendica: Bem ti djeca su mi stekla imunitet, neobično mi je sad ovoliko radit u cugu, umorih se bez "pauze" šala mala al istinita. Ne daj bože nekih ozbiljnih zdravts.problema.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.04.2016. at 10:35

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca uglavnom bauljaju iz jednog u drugi kutak sobe.
    i bleje u vrata čekajući da kroz njih prođe mama ili tata :D

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    ...a ta teta non stop samo mijenja pelene, briše šmrklje i tješi uplakane. Ne može tu biti nikakve "edukativne" igre, interakcije, zabave. Djeca uglavnom bauljaju iz jednog u drugi kutak sobe.
    Radi se samo o financijskim mogućnostima obitelji i mogućnosti odlaska na bolovanje.
    Eto ovdje je opis jaslica a ja imam slike koje pricaju puno drugaciju pricu. O tome tko je sve spomenuo da smo djecu poslali u ovakvo ili onakvo zlo drugom prilikom kad mogu s laptopa, ovako s tableta mi se neda citirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •