kupila sam inhalator bremed 5004 i baš sam nezadovoljna s njim. Nekako mi je nepraktičan!
Treba koristiti destiliranu vodu, pa to proliti, brisati, pa one male posudice koje svako malo treba mijenjati i kupovati nove, pa filteri...al, ajde, iako mi je sve to problem,moglo bi se izdržati, iako me nervira da moram doma stalno imati dest. vodu, jer je uvijek zaboravim kupiti...
Najgore mi je šta je ona harmonika cijev prekratka.
Moj malac je inače dobar i inhaliranje mu ne predstavlja veliki problem, ali nemoguće mi je samoj ga inhalirati. Stavim to čudo na stol, sjednem malog sebi u krilo i naravno da on hoće dirati aparat (ima godinu dana), pa se malac miče, ja mu držim masku na licu, a kako se on ide okrenuti, tako se aparat nagne, maska se odmiče, ispada ta cijev... ma baš bezveze.
Onda, količina fiziološke?! Na bratovom bremedu 5002(koji smo imali na posudbi), ciijev kroz koju dolazi para dgačka je barem 1m, je da buči, al nama to i nije bio neki problem, za inhal 2ml fiziol trebalo je 10 min, na mome možda 2-3 minute, a za 5ml, možda 8 minuta.
To mi se čini prekratko obzirom da mi inhalator služi isključivo za ublažavanje simptoma prehlade.
Ne znam, platila sam ga 688,00 kn, a ovaj 5002 je 530,00 pa sam računala ajde, kad kupujem i sad se mislim da li ga pokušati zamijeniti, koristila sam ga 2 puta, a kupila prije 2 dana.
Kako se vi snalazite, ima li možda za kupiti duža cijev?!
Uh, upilala sam