Mislit ću za neku drugu kombinaciju, ova je za sad složena
Ali pitanje za Pelješac jel bolji smještaj i za valjanje sredina, jug,sjever, gdje napraviti bazu? Da me ne iznenadi opet
Mislit ću za neku drugu kombinaciju, ova je za sad složena
Ali pitanje za Pelješac jel bolji smještaj i za valjanje sredina, jug,sjever, gdje napraviti bazu? Da me ne iznenadi opet
Meni je za istrazivanje najbolja baza bila Peljesac.
Pa nije to 40 km po ravnom i po asfaltuima puno uspona i silazaka, Mljet je izrazito brdovit otok. Vidiš da je planirano da se dnevno hoda cca 6 h, a tu nisu uračunate pauze.
Osim ovog na linku, postoji i produžetak obilaznice istočno od Sobre, sve do Saplunare.
Nismo sve to prošli, prošlog proljeća planovi su nam bili malo drugačiji, prošli smo samo djelić obilaznice u NP i bili smo na Veljem gradu. Ako ikad bude prilike, voljela bih proći cijelu stazu, ali zasad nam to nije u kratkoročnim planovima.
Istina, na Mljetu toga nema. Valjda nam se zato toliko i svidjelo
Vitarnja je prekrasna uvala, ako nađete nešto tamo, bilo bi vam super. Mirno je, nema puno prometa, more je odmah pred kućama (kupati se može praktički bilo gdje, ne treba tražiti uređenu plažu), a do Jelse je 20ak min pješice.
Doduše nema trgovine u blizini (osim mikro-kioska na kojem kruha nema već u 8.30), ali nabavku smo rješavali u Plodinama na ulasku u Jelsu, 5 min autom, nije nam uzimalo puno vremena.
Ako idete na Pelješac ili dolje na jug, stanite na ušću Neretve.
Nama je to već godinama omiljena stanica. S djecom je odlično. (upozorenje da je pijesak!). U beach baru se može popiti sok, gledati windsurfere ili samo hodati po plitkom moru. I veliki i mali, i psi, svi vole.
Sad je postalo dosta in po mrežama, ali mi pogodimo kad nema ili samo kad je pristojna gužva.
Gdi me nađe moji dečki baš vole pijesak!
Nego morske i kontinentalne Plodine imaju iste cijene?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.01.2024. at 12:48
Znači,jedan dan smo u Splitu, sljedeći tjedan. I stvarno nikada se nisam kupala baš u gradu. Imam djevojčicu od 11g i oba bi se okupala,u obzir dolazi samo grad,gdje bi bilo najljepše jedno dva sata biti na kupanju. Hvala
Studenac. Na moru je skuplji od kontinentalnog?
Ima li kakvih ljetnih popusta?
Imas neki app i popust. Nemam osobno pa ne znam.
A cijene, ja ih ne znam ni tu tako da su mi i one dole nepoznate kao i ove tu.
Ma pitala sam u stilu Tommy ponekad zna ima popuste na određene kartice recimo jedne godine Mastercard za 50-60 kuna si mogo dobiti kupon od 10 posto za iduću kupnju
imaju akcije na određene proizvode tijekom tjedna i bude ok cijena, ostalo mi se čini jako skupo... odustala sam prije nekoliko godina od kupovine. sad se držim samo lidla
Gdje u Orebiću mogu 3 dana ostaviti parkiran auto? Uz naplatu, naravno. Koliko se sjećam, nema baš parkirnih mjesta po gradskim ulicama
Ma mislim da ćeš naći i bez naplate, istočni dio Orebića bih ciljala.
ja bih na nešto sigurno jer imam vezane katamarane ... pa da ne idem onako na blef...
Kažu radovi na Bačvicama
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...otici-15475828
Meni su djeci iz škole u organizaciji Grada ponudili da idu u odmaralište Nazor sedam dana jer sam samohrana po njihovom. Klinci viču da ne žele ići, jer im je more "dosadno" (bili prošle g s ocem).
Mislim da im je otac možda napunio glavu koječime jer ih je tražio da mu kažu s kim idu, pa je starija pitala kolege u razredu ide li netko pa nitko nije rekao da ide, jer je ona razumjela da to škola organizira.
Iako se sjećam kad sam išla s oko 17 g, stavili su nas u sobe sve skupa, curice tipa 7 g i 17 g, ... i bilo ih je uplašenih, rastresenih, s poteškoćama kojima treba više pažnje. Jako puno ih se žalilo da hoće doma. S nama su preko dana bili voditelji uglavnom studenti kineziologije, međutim kad je došlo vrijeme za spavanje ostali smo u sobama i bilo je teško s puno uplakane nezadovoljne djece.
Meni je bilo super jer sam bila željna vidjeti more, imati neke aktivnosti, vidjeti puta, kad me već udomitelji nisu htjeli voditi sa sobom na more.
Ali sad sam u dilemi dal da pošaljem svoju djecu kad su jasno izrazili da ne žele ići, a opet ne znam je li to jer im je bivši napunio glavu negativnostima ili im je doista more "dosadno". Znam da meni danas recimo apsolutno je dosadno, ali u dječjoj dobi nije bilo.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 15.06.2025. at 15:37
Mislim da bi im dobro došlo da idu, napose kaj već svako od njih već sad zna dvoje. Pošalji ih .
Ja sam išla u Savudrija u 8. razredu i u 2. ( Ok tad je bila i sestra i brat) u Crikvenicu.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.06.2025. at 17:49
ja bih ti rekla da bi trebali ići i da će im biti odlično, ali ako ne žele sami i ne vesele se, ne bih inzistirala
može se dogoditi da se od stresa razbole, da im stvarno bude loše jer se neće uklopiti u društvo (iz nekog protesta i sl.)
negdje sam po portalima vidjela da imaju i obiteljska ljetovanja, vidi možeš li možda pronaći info gdje bi mogla prvo ti otići s njima na tjedan dana, pa im se možda svidi i onda odu
dakle, prijavi ih za tu opciju koju organizira grad, pa ćeš vidjeti, možda se ipak predomisle. a ako se ne predomisle, tjedan dana prije otkaži i javi da djeca odbijaju odlazak
Ma žao mi je kaj im otac puni glavu negativom. Jer na koncu msm da zbog toga neće, ok i najmanja zbog tog jer ne idem ja pa im je to čudno.
Ja ih ne bi slala na silu, ali bi ih na sve načine pokušala nagovoriti da idu. Ovo što Vrijeska kaže nije loša ideja, prijavi ih pa ako ih ne uspiješ nagovoriti da idu onda ipak otkaži.
Prijavljeni jesu nego me kopka jesu li isprve imali tak jak stav kontra il nakon što ih stari obradio. Isprva su bili indiferentni i otvoreniji, uz iznimku tog što im nema roditelja pa im je to čudno... hmm da morala bih bolje porazgovarat.
Nikako na silu. Gledam iz svojih i djetetovih iskustava tih nekih organiziranih ljetovanja. Ja totalno nisam bila taj tip, a nisam se bila protivila, pamtim kao oveći stres iz djetinjstva. Mali je bio lani, četvrti dan je počeo plakati da dođem po njega i tako satima svaki dan do kraja. Ove godine želi opet ići. Već se spremam na kuknjavu. A naše bome i puno košta.
Posljednje uređivanje od Jelena : 16.06.2025. at 10:51
Jelena mozda te i ugodno iznenadi ove godine. Cim je iskazao zelju da ide moguce da nece ni bit kuknjave, a i sazreo je. Zna tocno sto ga ceka.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.06.2025. at 17:14
Lijepo bi bilo da ima log poznatog , ali prednost tvojih je kaj ima
Sad ak nitko ne ide iz škole , možda je razlog kaj ni ne znaju za to!
Ti si druga priča jel ti sami oni nude , vjerojatno i badava
Ima tu nekaj , ali ima i brdo drugih strana
https://www.nazor.hr/
Moji su bli sa judom u Velom Lošinju (Nazorovo odmaralište) - bilo im je super. Svaku večer je bila neka tematka večer, kupanac preko dana, baš je bilo dobro.
Pokušaj im objasniti da će upoznati nove prijatelje, nađi na netu slike odmarališta pa im pokaž da će tamo svašta raditi, bit će im zanimljivo.