Mi smo prošle godine bili u Valbandonu u Isti. Pokazalo se kao pun pogodak jer je uz plažu bila ravna borova šuma koja je davala super hlad, bila je dovoljno velika da nije bila gužva i moglo se šetati po njoj bez ikakve bojazni od sunca i u podne. Naša cura od 3.5 god koja baš ne voli sunce i ja koja sam alergična na sunce smo baš uživale. Kad nam je dosadilo kupanje, otišle bi u skupljanje šišarki .
Ove godine nas je četvero, bebica će biti 6-7mj kao i vaša. Mislim da bi isto tamo nam bilo super. Odlično je što se može u šetnju po šumi i kolicima. No međutim, dragom tati se ipak tamo baš i nije svidjelo. On ima jaako visoke zahtjeve za plažu. Priznaje samo one bajkovite plaže kao na Makarskoj rivijeri, Murteru, Kornatima. Nadam se da ću tako nešto slično naći i negdje u srednjoj Dalmaciji pa da svi budemo zadovoljni.
Ja uvijek mjesto odlaska biram prema izgledu plaže.

Hotel ili privatni smještaj ovisi o vašim i bebinim navikama. Ako će se hraniti kupovnim kašicama i ako vam je mrsko kuhati za vas, onda svakako hotel. Ako ćete kuhati kašice, onda apartman. Ima zgodnih studio apartmana koji su kao malo veća soba s malom kuhinjicom.