Pokazuje rezultate 1 do 50 od 268

Tema: Ljetovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je isto makarsko primorje najljepše (Igrane, Tučepi, Makarska, Krvavice, Brela, Baška Voda,Omiš... sve do Splita), uz pripadajuću blizinu otoka, ali je stvarno prenapučeno.
    Dubrovačko primorje je bezobrazno skupo - isto imaju plaže koje oduševljavaju, ali dućani i restorani su bolesno loši i skupi, barem u mjestima gdje smo mi bili.
    Možda da potražiš sreću u Zadru ili Šibeniku, a i otoci su mi super izbor.

Sa malim dojenčetom moj izbor bi bio neki bolji hotel. Nije ta satnica kao stroga kao što je nekad bila - obroci puno dulje traju, a nećeš valjda ići na doručak u podne?
    Sa djetetom koje već jede, ako imaš volje za kuhanje, izbor su neki dobar apartman ili vikendica.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je isto makarsko primorje najljepše (Igrane, Tučepi, Makarska, Krvavice, Brela, Baška Voda,Omiš... sve do Splita), uz pripadajuću blizinu otoka, ali je stvarno prenapučeno.
    pa i ja bi preskočila Tučepe, Makarsku, Brela tj Makarsku rivijeru .... u 7 i 8 mjesecu
    ali Nemira, Ruskamen, Pisak, Marušići, Medići....... su ok i nije previše gužva jer su to sve mala mjesta

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    pa i ja bi preskočila Tučepe, Makarsku, Brela tj Makarsku rivijeru .... u 7 i 8 mjesecu
    ali Nemira, Ruskamen, Pisak, Marušići, Medići....... su ok i nije previše gužva jer su to sve mala mjesta
    ajme Zara1 nabrojala si meni najnajdraže..ja bih dodala još i Murter..
    najviše volim mala dalmatinska mjesta bez one ooogromne gužvare!
    Nemira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •