Pokazuje rezultate 1 do 50 od 268

Tema: Ljetovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dugi otok je preeeekraaaaaaaasaaaaan, ima prekrasnih plaža, nema gužve ni približno kao na kopnu ali je užasno poskupilo, mi bili prije par godina pa sam se šokirala koliko su im cijene apartmana porasle, ispada jeftinije otići u hotel... i svakako je najbolje otići autom da možeš do svih mjesta
    Posljednje uređivanje od Willow : 12.05.2013. at 12:41

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    dugi otok je preeeekraaaaaaaasaaaaan, ima prekrasnih plaža, nema gužve ni približno kao na kopnu ali je užasno poskupilo, mi bili prije par godina pa sam se šokirala koliko su im cijene apartmana porasle, ispada jeftinije otići u hotel... i svakako je najbolje otići autom da možeš do svih mjesta
    Mi smo lani usred sezone za prekrasan novi apartman 2 minute do plaže (Sali) plaćali 60 eura po danu (nas je četvero) i to preko agencije. Da smo išli direktno preko vlasnika, bilo bi 50. Meni se to ne čini ništa skupljim nego na kopnu.

Ja bih rekla da je svugdje sve poskupilo, pa i tamo.
    Meni je najveća mana Dugog otoka razmjerno loša opskrbljenost dućana, posebno mesom. I u skladu s ponudom - skupoća hrane. Ali to opet nije ni približno kao na primjer Dubrovnik prije nekoliko godina.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi u kampu placamo preko 20eur/dan i to u vlastitoj prikolici i zajednicki wc i tus, vodu za kuhinje nosis, sudje i ves peres na ruke na zajednickim sudoperima. Ali smo u borovima, cijeli dan na zraku i 50m od plaze, klinci u imaju drustvo za igru
    Posljednje uređivanje od sillyme : 07.08.2013. at 08:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •