Pokazuje rezultate 1 do 50 od 268

Tema: Ljetovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

drage moje...
    nova sam ovdje i čitam sve vezano uz ljetovanje što pišete. Imam u planu sa zaručnikom otići na more tamo početkom 8.mj, ali ove potrage preko oglasnika, njuškala i kojekakvih stranica me umaraju psihički, a i fizički jer su to cjelodnevne potrage. Sve nam je nekako skupo. Stoga, ako koja ima neki jeftini apartmanček za preporučiti (negdje 20€ recimo) neka mi da neki link, bilo što. Bila bih baš, baš zahvalna.
    P.S. Išli bi busom te najdalja destinacija bi nam bila tamo oko Zadra.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ivyy prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje...
    nova sam ovdje i čitam sve vezano uz ljetovanje što pišete. Imam u planu sa zaručnikom otići na more tamo početkom 8.mj, ali ove potrage preko oglasnika, njuškala i kojekakvih stranica me umaraju psihički, a i fizički jer su to cjelodnevne potrage. Sve nam je nekako skupo. Stoga, ako koja ima neki jeftini apartmanček za preporučiti (negdje 20€ recimo) neka mi da neki link, bilo što. Bila bih baš, baš zahvalna.
    Mogla bi skoro u potpunosti potpisati ivyy
    Dakle,poželjno bi bilo oko Zadra,putujemo vlakom,početkom kolovoza,samo nas je četvero.Ima tko ideju ili zna koga da bi imao slobodan apartmanček,po mogučnosti ne skup?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivyy, za tu cijenu mozes dobiti sobu za dvoje, apartman tesko. Mozda da se orijentirate na potragu za sobama?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivyy prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje...
    Za 20 eura u tom terminu, a da nisi van civilizacije i jako daleko od plaže, nećeš naći ni sobu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •