Mislit ću za neku drugu kombinaciju, ova je za sad složena
Ali pitanje za Pelješac jel bolji smještaj i za valjanje sredina, jug,sjever, gdje napraviti bazu? Da me ne iznenadi opet
Mislit ću za neku drugu kombinaciju, ova je za sad složena
Ali pitanje za Pelješac jel bolji smještaj i za valjanje sredina, jug,sjever, gdje napraviti bazu? Da me ne iznenadi opet
Meni je za istrazivanje najbolja baza bila Peljesac.
Pa nije to 40 km po ravnom i po asfaltu ima puno uspona i silazaka, Mljet je izrazito brdovit otok. Vidiš da je planirano da se dnevno hoda cca 6 h, a tu nisu uračunate pauze.
Osim ovog na linku, postoji i produžetak obilaznice istočno od Sobre, sve do Saplunare.
Nismo sve to prošli, prošlog proljeća planovi su nam bili malo drugačiji, prošli smo samo djelić obilaznice u NP i bili smo na Veljem gradu. Ako ikad bude prilike, voljela bih proći cijelu stazu, ali zasad nam to nije u kratkoročnim planovima.
Istina, na Mljetu toga nema. Valjda nam se zato toliko i svidjelo
Vitarnja je prekrasna uvala, ako nađete nešto tamo, bilo bi vam super. Mirno je, nema puno prometa, more je odmah pred kućama (kupati se može praktički bilo gdje, ne treba tražiti uređenu plažu), a do Jelse je 20ak min pješice.
Doduše nema trgovine u blizini (osim mikro-kioska na kojem kruha nema već u 8.30), ali nabavku smo rješavali u Plodinama na ulasku u Jelsu, 5 min autom, nije nam uzimalo puno vremena.
Ako idete na Pelješac ili dolje na jug, stanite na ušću Neretve.
Nama je to već godinama omiljena stanica. S djecom je odlično. (upozorenje da je pijesak!). U beach baru se može popiti sok, gledati windsurfere ili samo hodati po plitkom moru. I veliki i mali, i psi, svi vole.
Sad je postalo dosta in po mrežama, ali mi pogodimo kad nema ili samo kad je pristojna gužva.
Gdi me nađe moji dečki baš vole pijesak!
Nego morske i kontinentalne Plodine imaju iste cijene?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.01.2024. at 13:48
Znači,jedan dan smo u Splitu, sljedeći tjedan. I stvarno nikada se nisam kupala baš u gradu. Imam djevojčicu od 11g i oba bi se okupala,u obzir dolazi samo grad,gdje bi bilo najljepše jedno dva sata biti na kupanju. Hvala
Studenac. Na moru je skuplji od kontinentalnog?
Ima li kakvih ljetnih popusta?
Imas neki app i popust. Nemam osobno pa ne znam.
A cijene, ja ih ne znam ni tu tako da su mi i one dole nepoznate kao i ove tu.
Ma pitala sam u stilu Tommy ponekad zna ima popuste na određene kartice recimo jedne godine Mastercard za 50-60 kuna si mogo dobiti kupon od 10 posto za iduću kupnju
imaju akcije na određene proizvode tijekom tjedna i bude ok cijena, ostalo mi se čini jako skupo... odustala sam prije nekoliko godina od kupovine. sad se držim samo lidla
Gdje u Orebiću mogu 3 dana ostaviti parkiran auto? Uz naplatu, naravno. Koliko se sjećam, nema baš parkirnih mjesta po gradskim ulicama
Ma mislim da ćeš naći i bez naplate, istočni dio Orebića bih ciljala.
ja bih na nešto sigurno jer imam vezane katamarane ... pa da ne idem onako na blef...
Kažu radovi na Bačvicama
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...otici-15475828