zutaminuta prvotno napisa
Meni su djeci iz škole u organizaciji Grada ponudili da idu u odmaralište Nazor sedam dana jer sam samohrana po njihovom. Klinci viču da ne žele ići, jer im je more "dosadno" (bili prošle g s ocem).
Mislim da im je otac možda napunio glavu koječime jer ih je tražio da mu kažu s kim idu, pa je starija pitala kolege u razredu ide li netko pa nitko nije rekao da ide, jer je ona razumjela da to škola organizira.
Iako se sjećam kad sam išla s oko 17 g, stavili su nas u sobe sve skupa, curice tipa 7 g i 17 g, ... i bilo ih je uplašenih, rastresenih, s poteškoćama kojima treba više pažnje. Jako puno ih se žalilo da hoće doma. S nama su preko dana bili voditelji uglavnom studenti kineziologije, međutim kad je došlo vrijeme za spavanje ostali smo u sobama i bilo je teško s puno uplakane nezadovoljne djece.
Meni je bilo super jer sam bila željna vidjeti more, imati neke aktivnosti, vidjeti puta, kad me već udomitelji nisu htjeli voditi sa sobom na more.
Ali sad sam u dilemi dal da pošaljem svoju djecu kad su jasno izrazili da ne žele ići, a opet ne znam je li to jer im je bivši napunio glavu negativnostima ili im je doista more "dosadno". Znam da meni danas recimo apsolutno je dosadno, ali u dječjoj dobi nije bilo.