Pokazuje rezultate 1 do 50 od 268

Tema: Ljetovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma ić ćemo Lili makar bilo izvan sezone. Nažalost u moj kraj ne mogu jer sam iskopčala i struju i vodu na kući otkad nitko tam ne živi. Inače je lijep kraj s lijepim kupalištem na Kupi.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo ti i na bookingu:

Imaš hrpu hladovine, ako su ti djeca dobri plivači, imaš i akvapark, besplatni, kabine za presvlačenje. Ma super ti je to.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ić ćemo Lili makar bilo izvan sezone. Nažalost u moj kraj ne mogu jer sam iskopčala i struju i vodu na kući otkad nitko tam ne živi. Inače je lijep kraj s lijepim kupalištem na Kupi.
    je l biste mogli da si vodu za piće kupujete, a za kupanje koristite Kupu?

imate li trgovinu u blizini da ne moraš skladištiti hranu u hladnjaku nego da svježe kupiš svaki dan?
    susjede pa možda da nekako riješite struju na solarni panel? (meso i povrće uvijek možeš na roštilju ispeći, a djeca nekoliko dana mogu jesti povrće i voće, sendviče bez kuhanja)

razmisli malo o opciji "kampiranja" u svojoj staroj kući.
    Zajedno ćete se zabaviti, dat ćeš im zadatke malo oko kuće. Malo pomalo uloži u neku sigurnu baterijsku kosilicu, solarni panel, posude za skupljanje kišnice tako da budete samodostatni.

Provest ćete nekoliko dodatnih dana izvan ZG-a što će svima dobro doći za male promjene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •