Ma ić ćemo Lili makar bilo izvan sezone. Nažalost u moj kraj ne mogu jer sam iskopčala i struju i vodu na kući otkad nitko tam ne živi. Inače je lijep kraj s lijepim kupalištem na Kupi.
Ma ić ćemo Lili makar bilo izvan sezone. Nažalost u moj kraj ne mogu jer sam iskopčala i struju i vodu na kući otkad nitko tam ne živi. Inače je lijep kraj s lijepim kupalištem na Kupi.
Evo ti i na bookingu:
Imaš hrpu hladovine, ako su ti djeca dobri plivači, imaš i akvapark, besplatni, kabine za presvlačenje. Ma super ti je to.
je l biste mogli da si vodu za piće kupujete, a za kupanje koristite Kupu?
imate li trgovinu u blizini da ne moraš skladištiti hranu u hladnjaku nego da svježe kupiš svaki dan?
susjede pa možda da nekako riješite struju na solarni panel? (meso i povrće uvijek možeš na roštilju ispeći, a djeca nekoliko dana mogu jesti povrće i voće, sendviče bez kuhanja)
razmisli malo o opciji "kampiranja" u svojoj staroj kući.
Zajedno ćete se zabaviti, dat ćeš im zadatke malo oko kuće. Malo pomalo uloži u neku sigurnu baterijsku kosilicu, solarni panel, posude za skupljanje kišnice tako da budete samodostatni.
Provest ćete nekoliko dodatnih dana izvan ZG-a što će svima dobro doći za male promjene.