Kad prvi put vadiš osobne za djecu, besplatno je. Samo moraš imati slike. Imaš često na ponudi dana Foto Badrov u Vlaškoj po 7€, tamo ispadnu odlične slike.
Karta za bus do Omiša košta 1,5€. A do Omiša imaš hrpu manjih mjesta. Ili, još bolje, odeš na bilo koji otok, tamo bi se mogao naći i jeftiniji smještaj nego na kopnu.
Ne znam za ovaj Interrail, ali meni su kad sam se raspitivala za karte za vlak za Budimpeštu i Prag nudili besplatne karte za djecu, ali plaća se i za njih rezervacija od 7€ po karti i smjeru što i nije baš zanemarivo. Odustali smo jer vlak dolazi kasno navečer, a česta su kašnjenja. Ali neke destinacije poput Ljubljane bi trebale biti ok jer tamo vlak dolazi dosta rano, pa provjeri cijene.

Bi li ti više voljela kupanje u prirodi ili razgledavanje u većem gradu? Sad razmišljam gdje bi mogla dobiti jedno i drugo (a da nije Split, hehe). Osijek bi mogao biti zanimljiv, tamo imaš gdje prošetati, imaš Zoo a imaš i veliko kupalište. Vjerojatno su i karte za vlak jeftine, a i smještaj bi trebao biti znatno jeftiniji nego na moru.