Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    lijecnik cega?
    "NaPro liječenje provode liječnici izučeni i certificirani za provođenje NaPro liječenja."

Prema onome sto pise na njihovoj stranici, a sto i sam kazu, NaPro je namjenjen upoznavanju i pracenju vlastite plodnosti.

Slozila bih se da je to jako korisno znati i da moze pomoci kod planiranja trudnoce.

Ako postoji jedan takav program gdje se sistematicno i detaljno moze upoznati sa svime sto pojedinac u vezi svoje plodnosti moze saznati u kratkom vremenu i po razumnoj cijeni to je super stvar.

Medjutim, kada se npr. uz pomoc NaPro dodje do uzroka problema neplodnosti jos uvijek postoje brojne situacije u kojima NaPro vise ne moze pomoci i gdje je MPO jedino rijesenje. Hocu reci jedno ne iskljucuje drugo i zao mi je kada se to tako prezentira.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    "NaPro liječenje provode liječnici izučeni i certificirani za provođenje NaPro liječenja."

Prema onome sto pise na njihovoj stranici, a sto i sam kazu, NaPro je namjenjen upoznavanju i pracenju vlastite plodnosti.

Slozila bih se da je to jako korisno znati i da moze pomoci kod planiranja trudnoce.

Ako postoji jedan takav program gdje se sistematicno i detaljno moze upoznati sa svime sto pojedinac u vezi svoje plodnosti moze saznati u kratkom vremenu i po razumnoj cijeni to je super stvar.

Medjutim, kada se npr. uz pomoc NaPro dodje do uzroka problema neplodnosti jos uvijek postoje brojne situacije u kojima NaPro vise ne moze pomoci i gdje je MPO jedino rijesenje. Hocu reci jedno ne iskljucuje drugo i zao mi je kada se to tako prezentira.
    plodnost se prati otkad je svijeta i vijeka, dobro, u prošlosti možda manje, al tad je bilo normalno dase rađa puno djece, danas se obitelj planira, da,i prirodnim putem, a o tome svemu se uči u školi, a o Billingsu sam čula na vjeronauku...čemu plaćat medicinskoj sestri da te poduči pratit plodne dane? a onda proslijedi na obradu doktoru koji nije subspecijalist humane reprodukcije, kad to sve možemo obaviti na uputnice kod subspecijalista?
    svi (većina nas) s dg neplodnosti ćemo se složit da fertility care ne liječi evidentne dg neplodnosti, a ovdje ne uključujem pokušaje za drugo ili treće dijete, u koje se možda uključi dob pa je mogućnost začeća manja...
    tako da, kad se spomene ova metoda koja liječi neplodnost, teško je izbjeći spminjanje mpo, koji je svačiji osobni izbor, i to niko nikom ne spori, a svi navijamo za svačlje trudnoće, bez obzira kako došlo do začeća, nadam se da ni to nije upitno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •