Pozdrav svima! Evo vidim da tražite nekoga s pozitivnim Napro iskustvom! Nama su pomogli, tj. nakon 5 godina neplodnosti napokon sam ostala trudna!!! Sinčić nam stiže za 3 tjedna i naravno, našoj sreći nema kraja! Preporučujemo ih svima i nije riječ o šarlatanima i priučenim podučavateljima nego o ljudima koji znaju svoj posao, a uz to imaju i ljudski pristup i SLUŠAJU što im govorite i što želite bez da vas osuđuju i nameću svoja mišljenja i stavove (da, za njih rade i doktori a najčešće ste u kontaktu i s doktorima iz vana tj. Irske). Netrebate biti u braku da bi vas primili. Nama je trebalo 9 mjeseci da dođemo na uvodno predavanje (mislim da se sada toliko ne čeka), zatim smo nekoliko mjeseci pratili ciklus (da, to smo znali i od ranije ali ne na taj način, oni koriste sve te parametre da odrede u čemu je problem i da vide što dalje), zatim sam vadila hormone (imaju drugačije referentne intervale nego naši doktori), nalaze hormona, spermiograma, kalendar ovulacije i sve ostale nalaze smo slali doktoru koji nam je odredio terapiju. Dok sam bila na terapiji svaki mjesec smo kontrolirali hormone (mislim da se radilo o 3 mjeseca), zatim je doktor zaključio da mi je terapija preslaba, povećao mi je dozu progesterona i tad sam ostala trudna isti taj mjesec. Prije Fertilitycare-a bili smo konkretno na Sv. Duhu i kod dr.Radončića, oni nisu uspjeli otkriti u čemu je naš problem, po njim je jedini problem bio moj nizak AMH (jako nizak) i jedino što su nam mogli ponuditi bila je potpomognuta oplodnja. U FC-u su otkrili da uz nizak AMH imam i nizak progesteron, nepravilne ovulacije i loše, tj. premalo žuto tijelo u većini ciklusa,a sumnjali su i na endometriozu. Znam još puno parova koji su također pomoću njihovih metoda začeli i rodili djecu, neki i nakon 10-ak godina borbe i IVF pokušaja.