Techna HVALA!

I ja sam uzimala LDN zbog sumnje na endometriozu, alergija koje sam imala i intolerancije na gluten koji mi je napravio dosta havarije u organizmu.
DHEA je bio za jajne stanice.
Nisam tražila znanstvene studije koje potvrđuju djelotvornost LDN-a kao što nisam tražila niti znanstvene studije koje potvrđuju djelotvornost aspirina kojeg pijem kad me boli glava!
Uzimala sam Pregnyl kao štopericu 10 000 iu, pa zatim još na 5, 7 i 9 DPO po 2500 iu, rekli su mi da je to zbog smanjenog žutog tijela i niskog progesterona, ispričavam se na krivom izrazu, često pišem u brzini pa...

Inesz zašto misliš da je tvoje mišljenje o FC-u relevantno i da uopće nekoga zanima? Nebi htjela biti bezobrazna ali ako toliko vjeruješ u MPO onda nema smisla da uopće proučavaš ostale mogućnosti. Prvo si tvrdila da smo prate cikluse i ništa drugo, sad kad se ispostavilo da nije tako sad ti smeta Crkva i to što navodno puno naplaćuju, a to isto tako nije istina, a da i je, svatko od nas ima pravo izabrati kome će dati svoj novac, vrijeme i kome će vjerovati kad je u pitanju nešto tako delikatno kao što je nastanak novog života.