Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

zašto i dalje pričamo o mpo? ima konkretnih pitanja o FC

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ima, ja pitala pa mi nitko od FC ekipe ne odgovara, a jako me zanima, kako doskočiti problemu kada je problem u fuziji dviju gameta zbog manjka enzima u akrosomu i poteškoća vezanih uz prodiranje spermija u jajnu stanicu?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ima, ja pitala pa mi nitko od FC ekipe ne odgovara, a jako me zanima, kako doskočiti problemu kada je problem u fuziji dviju gameta zbog manjka enzima u akrosomu i poteškoća vezanih uz prodiranje spermija u jajnu stanicu?
    Neznam kako doskočiti svakom pojedinom problemu i mislim da je nerealno očekivati da to itko od nas zna, osim ako nemamo baš taj isti problem.
    Bilo bi super da se javi netko od podučavatelja jer oni znaju puno više od nas, parova u tretmanu.
    Nitko ne kaže da FC može pomoći SVIM neplodnim parovima, ali ja smatram da je to manje skupa i manje agresivna opcija kojom se puno puta može izbjeći IVF.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja s konkretnim pitanjem, vidim da se kod većine dijagnoza neplodnosti pomoću NaPro tretmana spominje klinički nedostatak endorfina, da li to dokazuju laboratorijskim testiranjem β-endorfina u plazmi?
    Tko ordinira tu pretragu, gdje se obavlja i da li nakon toga dozu lijeka Naltrexone prilagode stvarnom stanju na temelju parametara?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja s konkretnim pitanjem, vidim da se kod većine dijagnoza neplodnosti pomoću NaPro tretmana spominje klinički nedostatak endorfina, da li to dokazuju laboratorijskim testiranjem β-endorfina u plazmi?
    Tko ordinira tu pretragu, gdje se obavlja i da li nakon toga dozu lijeka Naltrexone prilagode stvarnom stanju na temelju parametara?
    Opet neznam, nisam imala taj problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •