Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
8 mjeseci, s tim da su mi tek zadnja 2 ciklusa po svemu ok. Nisam još ostvarila trudnoću.
Inače imam 7 godina stare blizanke (dvojajčane), prirodno sam bez problema zatrudnila, a sada nejde pa nejde.
Navršila sam 35 g. i imam visoki FSH - 13, a godinu prije je bio ispod 10 (ili samo u ciklusu kad sam mjerila).
Ciklus mi je za obične doktore bio super: 28 dana, bez spottinga idr. a u Napro su otkrili svašta,
višestruki P, menga 8 dana, svaki drugi ciklus neruptirani folikuli, svaki drugi rana O.

Daj mi reci gdje kupuješ bezglutensko brašno? Ovo u DM-u je dosta skupo.
A i nekako ga treba više.
I ja osjećam da mi gluten smeta, btw. baka mi je umrla od raka debelog crijeva a imala je baš neke
smetnje kao i ja tako da sam se zapravo oduševila kad su mi predložili dijetu, jer ovako u svakom slučaju nešto radim za
svoje zdravlje.
Reci kako si s hranom na poslu ili kad si negdje vani? Jel si uvijek nosiš nešto za jesti sa sobom ili?

Daj mi reci gdje nabavljaš bezglutensko brašno. U DM-u je dosta skupo.
Super da imaš blizanke! lakše je čekati T kad nemaš osjećaj da ti gori pod petama, mi imamo curicu od 18 mjeseci, posvojili smo ju kad je imala 4mj, sad nam dolazi braco a samo Bog zna što nas čeka dalje!
Ja brašno nabavljam preko rodbine u Njemačkoj, jeftinije je i kvalitetnije. Jesi kad išla na test za Celijakiju? Ako imaš dijagnozu celijakije onda imaš pravo na brašno preko HZZO-a. Proizvodi bez glutena su skupi za poluditi, a i teško je kuhati posebno samo za sebe pa često koristim bezglutensko brašno za cijelu obitelj.
Na poslu nemam prblema jer radim u obiteljskoj firmi pa sam zapravo doma, a kad negdje idem onda pazim da naručim nešto bez brašna, iako kad pitam u restoranu ima li brašna u nečemu često nisu baš susretljivi. Inače nosim banane okolo, kupim čips ako me baš uhvati kriza i tako, naučila sam izbjegavati pekare. Prvo vrijeme sam najviše gladovala dok nisam skužila u čemu nema brašna, sad mi je već lakše.

I moji ciklusi su bili nepravilni i na kraju sam ovulaciju određivala i uz pomoć LH trakica da sam sigurnija zbog štoperice... ali kad su mi pogodili terapiju sve se ustabililo i posložilo, nama je trebalo godinu i 3 mjeseca od uvodnog predavanja do trudnoće, ali moji ciklusi su bili i po 45 dana pa je i to usporilo cijelu stvar.
Želim ti svu sreću i brzu trudnoću da cure dobe društvo!