Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Super da imaš blizanke! lakše je čekati T kad nemaš osjećaj da ti gori pod petama, mi imamo curicu od 18 mjeseci, posvojili smo ju kad je imala 4mj, sad nam dolazi braco a samo Bog zna što nas čeka dalje!
    Ja brašno nabavljam preko rodbine u Njemačkoj, jeftinije je i kvalitetnije. Jesi kad išla na test za Celijakiju? Ako imaš dijagnozu celijakije onda imaš pravo na brašno preko HZZO-a. Proizvodi bez glutena su skupi za poluditi, a i teško je kuhati posebno samo za sebe pa često koristim bezglutensko brašno za cijelu obitelj.
    Na poslu nemam prblema jer radim u obiteljskoj firmi pa sam zapravo doma, a kad negdje idem onda pazim da naručim nešto bez brašna, iako kad pitam u restoranu ima li brašna u nečemu često nisu baš susretljivi. Inače nosim banane okolo, kupim čips ako me baš uhvati kriza i tako, naučila sam izbjegavati pekare. Prvo vrijeme sam najviše gladovala dok nisam skužila u čemu nema brašna, sad mi je već lakše.

I moji ciklusi su bili nepravilni i na kraju sam ovulaciju određivala i uz pomoć LH trakica da sam sigurnija zbog štoperice... ali kad su mi pogodili terapiju sve se ustabililo i posložilo, nama je trebalo godinu i 3 mjeseca od uvodnog predavanja do trudnoće, ali moji ciklusi su bili i po 45 dana pa je i to usporilo cijelu stvar.
    Želim ti svu sreću i brzu trudnoću da cure dobe društvo!
    Super da već imate curicu! Bit će im ljepše kad ih je dvoje, a jednog dana možda i više.

Hvala ti na informacijama i ideji da se testiram na celijakiju.
    I ja najčešće kuham sve isto za cijelu obitelj, a djeca ko djeca, njima je to sve
    zanimljivo i one bi naravno sve jele ko i ja pa onda potrošimo tih bezglutenskih proizvoda jako puno.
    Ali opet me tješi da je to sve vjerojatno i za njih zdravije.

Kao što kažeš, treba se malo potruditi na početku, ali kad se ufuraš - puno je lakše i čak otkriješ puno novih, zdravijih namirnica i recepata.
    Jedno od dražih otkrića od kada sam na toj dijeti su mi "palačinke bez mlijeka, jaja, brašna i šećera", odnosno samo sa rižinim
    brašnom i kokosovim mlijekom.
    A banana su zakon u prehrani bez glutena - prava zamjena za pecivo iz pekare.

Da te još pitam, jesu li ti dali nešto za implantaciju? Meni su sada uveli neki lijek pa ćemo vidjeti.
    Ja sam inače na Femari a ne na Klomifenu što mi je drago jer sam već prije probala Klomifen i jako mi je isušivao cikluse i dobivala bi gljivice.
    Na početku terapije su mi isto ciklusi bili sušiji ali su mi dali nešto za to pa je puno bolje.
    Sorry što te gnjavim, ali da li mi možeš reći koliki bi tebi obično bio estradiol 7dpo? Meni su svi hormoni uvijek dosta visoki, a estradiol uvijek preko
    1000. Znam da je to vjerojatno zato jer uvijek imam 2-3 jc. ali kad sam gledala po stranim forumima o Napro, nisam naišla da bi cure imale baš tako visok
    estradiol. Obićno se sve bore s tim da im ne bude prenizak.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
    Super da već imate curicu! Bit će im ljepše kad ih je dvoje, a jednog dana možda i više.

Hvala ti na informacijama i ideji da se testiram na celijakiju.
    I ja najčešće kuham sve isto za cijelu obitelj, a djeca ko djeca, njima je to sve
    zanimljivo i one bi naravno sve jele ko i ja pa onda potrošimo tih bezglutenskih proizvoda jako puno.
    Ali opet me tješi da je to sve vjerojatno i za njih zdravije.

Kao što kažeš, treba se malo potruditi na početku, ali kad se ufuraš - puno je lakše i čak otkriješ puno novih, zdravijih namirnica i recepata.
    Jedno od dražih otkrića od kada sam na toj dijeti su mi "palačinke bez mlijeka, jaja, brašna i šećera", odnosno samo sa rižinim
    brašnom i kokosovim mlijekom.
    A banana su zakon u prehrani bez glutena - prava zamjena za pecivo iz pekare.

Da te još pitam, jesu li ti dali nešto za implantaciju? Meni su sada uveli neki lijek pa ćemo vidjeti.
    Ja sam inače na Femari a ne na Klomifenu što mi je drago jer sam već prije probala Klomifen i jako mi je isušivao cikluse i dobivala bi gljivice.
    Na početku terapije su mi isto ciklusi bili sušiji ali su mi dali nešto za to pa je puno bolje.
    Sorry što te gnjavim, ali da li mi možeš reći koliki bi tebi obično bio estradiol 7dpo? Meni su svi hormoni uvijek dosta visoki, a estradiol uvijek preko
    1000. Znam da je to vjerojatno zato jer uvijek imam 2-3 jc. ali kad sam gledala po stranim forumima o Napro, nisam naišla da bi cure imale baš tako visok
    estradiol. Obićno se sve bore s tim da im ne bude prenizak.
    Hej!
    Nisam uzimala ništa za implantaciju, nisam ni znala da postoji takav lijek.
    Meni je clomifen odgovarao pa nisma niti uzimala ništa drugo, nisam imala problema sa suhim ciklusima, mene su izluđivali dugački ciklusi, po 20 dana bez ikakve sluzi, a i lut. faza mi je bila prekratka.
    Moj estradiol 7 dpo je bio manji, 526 orije terapije a 321,0 mjesec prije trudnoće, nemam pojma zašto ti je tako visok, pitaj na sljedećim konzultacijama, ali ako doktor nije komentirao vjerojatno je to ok.
    Ne gnjaviš me uopće, baš mi je super da sam naletila na tebe!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej!
    Nisam uzimala ništa za implantaciju, nisam ni znala da postoji takav lijek.
    Meni je clomifen odgovarao pa nisma niti uzimala ništa drugo, nisam imala problema sa suhim ciklusima, mene su izluđivali dugački ciklusi, po 20 dana bez ikakve sluzi, a i lut. faza mi je bila prekratka.
    Moj estradiol 7 dpo je bio manji, 526 orije terapije a 321,0 mjesec prije trudnoće, nemam pojma zašto ti je tako visok, pitaj na sljedećim konzultacijama, ali ako doktor nije komentirao vjerojatno je to ok.
    Ne gnjaviš me uopće, baš mi je super da sam naletila na tebe!
    dr. ga nije komentirao, a i prošli ciklus mi je prvi puta pao na 361., nakon što je 5 ciklusa bio preko 1000.
    mislila sam, šta je to opet sad, ali to je očito ok i očito mi je trebalo dulje vremena da sve profunkcionira.
    čitala sam da visoki estradiol skraćuje priliku ili čak onemogućava implantaciju pa se nadam da će mi i ostati ovakav.

koliko si jc obično dobivala? jednu, dvije?
    ja najčešće imam 2, ponekad 3. kad sam imala 3, smanjio mi je femaru.
    Kad ti je termin?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
    dr. ga nije komentirao, a i prošli ciklus mi je prvi puta pao na 361., nakon što je 5 ciklusa bio preko 1000.
    mislila sam, šta je to opet sad, ali to je očito ok i očito mi je trebalo dulje vremena da sve profunkcionira.
    čitala sam da visoki estradiol skraćuje priliku ili čak onemogućava implantaciju pa se nadam da će mi i ostati ovakav.

koliko si jc obično dobivala? jednu, dvije?
    ja najčešće imam 2, ponekad 3. kad sam imala 3, smanjio mi je femaru.
    Kad ti je termin?
    Ja sam obično imala 1-2 js, jednom su bile 4.
    Termin mi je 8.9.! Još malo....veselim se jako! Svi me pitaju bojim li se poroda a ja svaki put pomislim koliko sam se bojala da nekada neću doživjeti trudnoću i porod, više se ne bojim ničega!
    Bit će sve ok, možda si zbog visokog estradiola i dobila taj lijek za implantaciju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •