techna prvotno napisa
Super da već imate curicu! Bit će im ljepše kad ih je dvoje, a jednog dana možda i više.
Hvala ti na informacijama i ideji da se testiram na celijakiju.
I ja najčešće kuham sve isto za cijelu obitelj, a djeca ko djeca, njima je to sve
zanimljivo i one bi naravno sve jele ko i ja pa onda potrošimo tih bezglutenskih proizvoda jako puno.
Ali opet me tješi da je to sve vjerojatno i za njih zdravije.
Kao što kažeš, treba se malo potruditi na početku, ali kad se ufuraš - puno je lakše i čak otkriješ puno novih, zdravijih namirnica i recepata.
Jedno od dražih otkrića od kada sam na toj dijeti su mi "palačinke bez mlijeka, jaja, brašna i šećera", odnosno samo sa rižinim
brašnom i kokosovim mlijekom.
A banana su zakon u prehrani bez glutena - prava zamjena za pecivo iz pekare.
Da te još pitam, jesu li ti dali nešto za implantaciju? Meni su sada uveli neki lijek pa ćemo vidjeti.
Ja sam inače na Femari a ne na Klomifenu što mi je drago jer sam već prije probala Klomifen i jako mi je isušivao cikluse i dobivala bi gljivice.
Na početku terapije su mi isto ciklusi bili sušiji ali su mi dali nešto za to pa je puno bolje.
Sorry što te gnjavim, ali da li mi možeš reći koliki bi tebi obično bio estradiol 7dpo? Meni su svi hormoni uvijek dosta visoki, a estradiol uvijek preko
1000. Znam da je to vjerojatno zato jer uvijek imam 2-3 jc. ali kad sam gledala po stranim forumima o Napro, nisam naišla da bi cure imale baš tako visok
estradiol. Obićno se sve bore s tim da im ne bude prenizak.