Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Potpis na mare.
    Mene zanimaju svi noviteti u lijecenju, buduci dosta eksperimentiram sa stvarima koje mi mpo doktor nikad ne bi propisao - tip prehrane, inofolic i sl.
    A sto se tice koristenja info protiv nekog lijecnika, meni je tuzno sto takve info nisu javne, smatram da bi trebale biti, ispada da se dr. Ujevic toga srami?

I ono sto mi je jos zagolicalo mastu je nalaz na koji je radoncic reagirao sa ismijavanjem - bas me zanima o kojem je nalazu rijec.
    Osobno nisam u fan klubu dr radoncica.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis na mare.
    Mene zanimaju svi noviteti u lijecenju, buduci dosta eksperimentiram sa stvarima koje mi mpo doktor nikad ne bi propisao - tip prehrane, inofolic i sl.
    A sto se tice koristenja info protiv nekog lijecnika, meni je tuzno sto takve info nisu javne, smatram da bi trebale biti, ispada da se dr. Ujevic toga srami?

I ono sto mi je jos zagolicalo mastu je nalaz na koji je radoncic reagirao sa ismijavanjem - bas me zanima o kojem je nalazu rijec.
    Osobno nisam u fan klubu dr radoncica.
    Nije on reagirao na nalaz s ismijavanjem već na FertilityCare kao opciju liječenja. Do tada je bio divan (osim što mi je htio vaditi jajne stanice i malo pogledati kako se ponašaju na što ja nisam pristala), susretljiv i razgovorljiv, sve 5 zato sam ga i išla pitati što misli. U globalu mi je rekao sve što piše u prvih 30-ak postova na ovoj temi + što ih je nazvao politički uvjetovanom desnom opcijom i da nema šanse da mi oni pomognu osim ako slučajno ne zatrudnim zbog svojih godina ali da to nikako ne pripisujem FC-u. I meni je on do tada bio najbolji doktor na kojeg sam naišla ali nakon nekoliko ciklusa koje je pratio nije vidio drugu opciju osim IVF-a.

Mislim da informacija o dr. Ujeviću nije tajna a još manje mislim da je se on srami, možda je sve skupa nezgodno jer je zaposlen u državnij klinici a radi nešto što HZZO ne podržava, nagađam.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije on reagirao na nalaz s ismijavanjem već na FertilityCare kao opciju liječenja. Do tada je bio divan (osim što mi je htio vaditi jajne stanice i malo pogledati kako se ponašaju na što ja nisam pristala), .

Sanja, bi li pojasnila ovo u zagradi? Kako se nakon "vađenja" jajnih stanica promatra njihovo ponašanje?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja, bi li pojasnila ovo u zagradi? Kako se nakon "vađenja" jajnih stanica promatra njihovo ponašanje?
    Malo da vidi kako se dijele i kakve su kvalitete, pitaj njega za pojašnjenje ni meni nije bilo jasno zašto mi to predlaže kad je otprije znao da ja to ne želim, to je njegov prijedlog a ne moj!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Inesz, uopće nemam snage niti volje neprestano odgovarati na tvoje napade.
    Svaka čast Sanji da ti toliko puta argumentirano odgovara.

Ali ovo moram ipak reći, zbog drugih cura koje ovo čitaju, jer mi se čini da tri stvari ovdje ne shvaćaš:
    1. Napro nikoga ne zavarava; jasno kaže u kojim slučajevima može, a u kojim ne može pomoći.
    2. I drugi osim tebe znaju razmišljati svojom glavom.
    3. Postoje stvari koje ti ne znaš, ja ne znam, nitko ne zna.

Dakle, parovi imaju pravo SLOBODNO BIRATI hoće li piti vrkutu, suplemente Hanumice Fate, Napro ili IVF.
    Tako je u Hrvatskoj, SAD-u, Francuskoj itd.
    U Sjevernoj Koreji se vjerojatno ne može birati.

Ti gledaš iz svojih cipela, ali na forumu ima cura koje imaju 26, 27,28 godina i nisu uspjele zatrudniti u godinu dana.
    I recimo da se ne radi o neprohodnim jajovodima ili/i azoospermiji nego o idiopatima, endometriozi, PCOS-u, ponavljanim pobačajima, asteno i sl.
    Čitajući tvoje postove, tvoju žustru propagandu, mogle bi u roku odmah završiti na IVF-u, ali realno bi možda za većinu njih bilo
    bolje da probaju prvo manje invazivne metode? da probaju istražiti što ne štima i pokušati to srediti.

kažem: možda, za neke od njih, ovisno o slučaju, ovisno o njihovim stavovima...ništa se ne odnosi na sve, ne možemo generalizirati,
    nismo svi isti... u HR, SAD-u...
    u SJV. Koreji su svi isti (?)

Ima i nas drugih cura, raznih dobi, s djecom ili ne, kojima IVF iz razno raznim razloga nije prihvatljiva ili barem ne bliska opcija.

Ako to već ne razumiješ, probaj barem razumjeti da to ne razumiješ.
    I pustiti cure da na miru i SLOBODNO ovdje čitaju i pišu i razmjenjuju informacije!

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz, uopće nemam snage niti volje neprestano odgovarati na tvoje napade.
    Svaka čast Sanji da ti toliko puta argumentirano odgovara.

Ali ovo moram ipak reći, zbog drugih cura koje ovo čitaju, jer mi se čini da tri stvari ovdje ne shvaćaš:
    1. Napro nikoga ne zavarava; jasno kaže u kojim slučajevima može, a u kojim ne može pomoći.
    2. I drugi osim tebe znaju razmišljati svojom glavom.
    3. Postoje stvari koje ti ne znaš, ja ne znam, nitko ne zna.

Dakle, parovi imaju pravo SLOBODNO BIRATI hoće li piti vrkutu, suplemente Hanumice Fate, Napro ili IVF.
    Tako je u Hrvatskoj, SAD-u, Francuskoj itd.
    U Sjevernoj Koreji se vjerojatno ne može birati.

Ti gledaš iz svojih cipela, ali na forumu ima cura koje imaju 26, 27,28 godina i nisu uspjele zatrudniti u godinu dana.
    I recimo da se ne radi o neprohodnim jajovodima ili/i azoospermiji nego o idiopatima, endometriozi, PCOS-u, ponavljanim pobačajima, asteno i sl.
    Čitajući tvoje postove, tvoju žustru propagandu, mogle bi u roku odmah završiti na IVF-u, ali realno bi možda za većinu njih bilo
    bolje da probaju prvo manje invazivne metode? da probaju istražiti što ne štima i pokušati to srediti.

kažem: možda, za neke od njih, ovisno o slučaju, ovisno o njihovim stavovima...ništa se ne odnosi na sve, ne možemo generalizirati,
    nismo svi isti... u HR, SAD-u...
    u SJV. Koreji su svi isti (?)

Ima i nas drugih cura, raznih dobi, s djecom ili ne, kojima IVF iz razno raznim razloga nije prihvatljiva ili barem ne bliska opcija.

Ako to već ne razumiješ, probaj barem razumjeti da to ne razumiješ.
    I pustiti cure da na miru i SLOBODNO ovdje čitaju i pišu i razmjenjuju informacije!
    Bravo techna!

Neznam zašto neki ljudi toliko grizu i troše energiju i vrijeme na stvari koje ih očito niti ne zanimaju kao opcija.
    Ako znam odgovor na neko pitanje nije mi teško i 100 puta napisati (iako vidim da je provokacija), rađe tako nego da ispadne da nešto skrivamo ili da neznamo niti same što su nam radili i davali.
    Ako nešto neznam onda tako i napišem, kao što si i ti rekla nitko nezna sve i uopće je glupo postavljati se kao da smo neki srtučnjaci za jednu ili drugu metodu, ali vidim da ovdje ima ljudi koji "znaju" baš sve o svemu, i to ne samo na temi liječenja neplodnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •