Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
Potpis na mare.
Mene zanimaju svi noviteti u lijecenju, buduci dosta eksperimentiram sa stvarima koje mi mpo doktor nikad ne bi propisao - tip prehrane, inofolic i sl.
A sto se tice koristenja info protiv nekog lijecnika, meni je tuzno sto takve info nisu javne, smatram da bi trebale biti, ispada da se dr. Ujevic toga srami?

I ono sto mi je jos zagolicalo mastu je nalaz na koji je radoncic reagirao sa ismijavanjem - bas me zanima o kojem je nalazu rijec.
Osobno nisam u fan klubu dr radoncica.
Nije on reagirao na nalaz s ismijavanjem već na FertilityCare kao opciju liječenja. Do tada je bio divan (osim što mi je htio vaditi jajne stanice i malo pogledati kako se ponašaju na što ja nisam pristala), susretljiv i razgovorljiv, sve 5 zato sam ga i išla pitati što misli. U globalu mi je rekao sve što piše u prvih 30-ak postova na ovoj temi + što ih je nazvao politički uvjetovanom desnom opcijom i da nema šanse da mi oni pomognu osim ako slučajno ne zatrudnim zbog svojih godina ali da to nikako ne pripisujem FC-u. I meni je on do tada bio najbolji doktor na kojeg sam naišla ali nakon nekoliko ciklusa koje je pratio nije vidio drugu opciju osim IVF-a.

Mislim da informacija o dr. Ujeviću nije tajna a još manje mislim da je se on srami, možda je sve skupa nezgodno jer je zaposlen u državnij klinici a radi nešto što HZZO ne podržava, nagađam.