Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
Samo da kažem sanja imas pravo što se tiče odnosa u drzavnim mpo klinikama,malo se bave pravim problemom barem u mom slučaju,glavno da su tražili dali smo psihički sposobni,a nalaz progesterona mi je bio star godinu dana i nisu tražili novi, puni protokol u nafilali me svim mogućim hormonima na slijepo,hiperstimulacija...ko na traci.Da se razumijemo iz tog postupka sam dobila svoje dečke ,prvi onda a drugi od odmrznuti js. iz tog postupkai hvala im ,ali...Ma htijela sam reć hvala cure sanja i tehna na informacijama ,napokon tema zaživjela.
Čestitam na dečkima!
Super je kad uspije iz nekog od prvih pokušaja, ali često to nije tako već su spremni žene godinama filati hormonima i podvrgavati postupcima koji nisu ni bezbolni ni bezopasni a da se prije toga ne potrude naći uzrok, mislim da nije uvijek u pitanju nedostatak vremena već i nemar i krivi pristup pacijentu, još nas uvjek tretiraju kao brojeve a ne kao ljude.
Mislim da sve to iscrpljuje fizički, a još više psihički, još je sve dobro kad na kraju uspiješ ali to nažalost često nije slučaj.
Mislim da je dobro da ljudi znaju koje su im sve opcije pa da mogu izabrati što je za njih najprihvatljivije.