da nemamo tako groznu dijagnozu na muskoj strani ne iskljucujem mogucnost da bih se za lijecenje pcos-a obratila FC. dosta stvari koje ste ovdje navele koristila sam u vlastitom aranzmanu (cak i vise - evo jedan primjer - terapija sojom za izazivanje ovulacije), ali naravno bila sam osudjena na pretrazivanje interneta i (vecinom) americka iskustva.
jedino sto su mi mpo lijecnici preporucili, a cini mi se da se uklapa u napro je promjena prehrane - odnosno izbacivanje ugljikohidrata.
znaci - metoda mi odgovara.
razumijem i zasto je centar za skrb o plodnosti u okviru katolicke crkve, jer najvise potencijalnih korisnika naci ce se upravo tamo. to sto sam ja ateist je moj problem, nasrecu dovoljno sam tolerantna da bih preko toga mogli preci, ako me, kako vi kazete, nikad nitko ne bi o tome nista pitao i ako ne bih osjetila pritisak po tom pitanju (prvo mi padaju na pamet raspela i molitvenici po cekaonicama....)

e, a sad ono sto mi ne odgovara je nacin edukacije osoblja - ispada da je u hrvatskoj rijec o jednom lijecniku i tzv. strucnjacima kojim se postaje nakon edukacije za cca 2000eura, a nigdje nije navedeno kakvo je predznanje potrebno, dok je uvjet visoka motiviranost za prirodno planiranje obitelji. ako sam negdje fulala nesto, molim da me ispravite.
druga stvar je sto smatram da bi trebali naglasiti da napro nije svemoguc i za sve parove, negdje na svojim stranicama mozda?