-
Baš mi je drago da tema ima sve više komentatora!
Ja sam napisala da usluga nema veze s svjetonazor i zbilja niti nema, jednaku uslugu dobe svi parovi i ljudi u programu bez ovzira na svjetonazore, na to sam mislila.
Parovi kojima je MPO neprihvatljiv iz razno raznih razloga jesu u manjini, ali ima ih više nego što mislite.
Sve znamo koliko je sama borba s neplodnošću teška i fizički i psihički, a parovi koji ne žele MPO imaju još i dodatni faktor a to je da se moraju boriti protiv sustava u kojem te svaki doktor i svaki korak usmjerava jedino prema opciji koju ne želiš.
Važno je da ljudi znaju da postoji i druga opcija.
U mom slučaju je FertilityCare uspješan 100% jer sam ostala trudna, a svi drugi doktori kod kojih sam bila su uspješni 0% jer nisu otkrili u čemu je problem (tu ne tvrdim da je uspjeh FC-a 100% kod svih). Samo hoću reći da su postotci nezgodna stvar i da ako je nešto uspješno 99% i dalje je za 1% ljudi 100% neuspješno.
Živimo u slobodnoj državi i ne vidim načina kako bi te netko mogao poslati dalje na usvajanje, kako si vi to zamišljate? Ako ne uspijete možete kao i prije FC-a raditi s svojim tijelom i životom što god želite.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma