Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tko točno propisuje recept i gdje kupujete lijek Naltrexone, s obzirom da je kod nas registriran i u prodaji onaj od 50 mg, a vidim da se kod NaPro tretmana primjenjuju doze od 3-4,5 mg tj. LDN?
    Do kojeg tjedna trudnoće se koristi LDN?
    Čitam da se zaista puno koristi u NaPro protokolima, uz obrazložnu dijagnozu Clinical endorphin deficiency koju ima gotovo svaka (ako ne svaka, a onda svaka druga) kod njih obrađena žena i još jednom vapim za odgovorom kako se to dokazuje?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    Tko točno propisuje recept i gdje kupujete lijek Naltrexone, s obzirom da je kod nas registriran i u prodaji onaj od 50 mg, a vidim da se kod NaPro tretmana primjenjuju doze od 3-4,5 mg tj. LDN?
    Do kojeg tjedna trudnoće se koristi LDN?
    Čitam da se zaista puno koristi u NaPro protokolima, uz obrazložnu dijagnozu Clinical endorphin deficiency koju ima gotovo svaka (ako ne svaka, a onda svaka druga) kod njih obrađena žena i još jednom vapim za odgovorom kako se to dokazuje?
    Recepte za LDN propisuju doktori iz Irske. Lijek mi je dolazio poštom iz Dickson Chemist ljekarne u Glasgow-u. Možeš ga naručiti, ja sam ga naručila za svoju mamu, našla sam na stranici ljekarne popis doktora koji ga propisuju, jednom od njih sam poslala mail s maminim problemima i on joj je prepisao LDN, nije komplicirano.
    Ja sam ga koristila do 36. tjedna.
    Neznam kako se dokazuje ta dijagnoza.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Recepte za LDN propisuju doktori iz Irske. Lijek mi je dolazio poštom iz Dickson Chemist ljekarne u Glasgow-u. Možeš ga naručiti, ja sam ga naručila za svoju mamu, našla sam na stranici ljekarne popis doktora koji ga propisuju, jednom od njih sam poslala mail s maminim problemima i on joj je prepisao LDN, nije komplicirano.
    Ja sam ga koristila do 36. tjedna.
    Hvala na odgovoru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •