Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: dr. Žmire endokrinolog

marcelina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno dr. Žmire endokrinolog

Molim vas ako netko ima info gdje privatno radi dr. Žmire nakon odlaska u mirovinu sa Vuk Vrhovca. Pošaljite mi na pp. Hvala puno!!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj marcelina prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas ako netko ima info gdje privatno radi dr. Žmire nakon odlaska u mirovinu sa Vuk Vrhovca. Pošaljite mi na pp. Hvala puno!!!
    Pa kad je otišao?
    Naručena sam kod njega u 5. mjesecu i taman se ponadala kako sam našla savršenog endokrinologa.

marcelina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kad je otišao?
    Naručena sam kod njega u 5. mjesecu i taman se ponadala kako sam našla savršenog endokrinologa.
    Procitala sam na nekom forumu da je otisao u mirovinu. Evo ja sad zvala VV radi termina i dobila termin kod neke nove doktorice u lipnju.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bezveze. Priviknem se na jednog dr., onda me prebace kod drugog. Drugi mi još bolji i sad evo opet trečeg.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Bezveze. Priviknem se na jednog dr., onda me prebace kod drugog. Drugi mi još bolji i sad evo opet trečeg.
    Ja sam bila kod ove nove doktorice i skroz mi je o.k. - ali idem samo na rutinske kontrole, pa možda nisam mjerodavna. U svakom slučaju, djeluje mi normalna, pristupačna i educirana, čak mi je i simpatična - barem za sad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •