Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mi ponovo već treću noć ne spavamo dulje od sat, dva u komadu, opet smo na x buđenja, definitivno više od 10.
    Nije cika, nisu zubi...ali je..šta ja znam, valjda probava. Budi se, malo zaplače, uvija se po krevetu, prdi.. pa se premeće i okreče po krevetu, pa provejrava jesam li kraj nje, pa onda zaspe, pa opet uzdiše, pa prdne...pa se okreće.... tako stalno. U razdoblju oko pola noći, jedan, to je svakih par minuta i traje po sat, dva. Nije jela ništa što inače ne jede. I buđenje u cik zore.
    Aaaaa, nespavači ostaju nespavači

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Mi ponovo već treću noć ne spavamo dulje od sat, dva u komadu, opet smo na x buđenja, definitivno više od 10.
    Nije cika, nisu zubi...ali je..šta ja znam, valjda probava. Budi se, malo zaplače, uvija se po krevetu, prdi.. pa se premeće i okreče po krevetu, pa provejrava jesam li kraj nje, pa onda zaspe, pa opet uzdiše, pa prdne...pa se okreće.... tako stalno. U razdoblju oko pola noći, jedan, to je svakih par minuta i traje po sat, dva. Nije jela ništa što inače ne jede. I buđenje u cik zore.
    Nije, draga, sat se okrenuo... Bit će bolje! Mom starijem to nikad nije bio problem, a mlađi - po dva tjedna u proljeće i jesen.... Sretno!

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    ovo kao da opisuješ mog 6-mjesečnog sina..ali ne u zadnjih par noći nego u svih svojih 6 mjeseci!!! za izluditi,. a sad od kad se zna okretati, okrene se prema meni i drapa svojim noktićima po meni dok ne dobije cicu..puna sam ogrebotina, kao da spavam sa malim mačkom! dam mu i dudu a on je samo ljuto šikne sa rukicom i onda tek u plač, kao Kako sam mu to mogla podvaliti??? tako se romantično sjećam onih prvih dana kad smo došli iz bolnice i morao si ga buditi da pojede a on samo spavao i spavao!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da se vrati na svoj novoroddjenacki ritam- spavanje u pola 9, dojenje u 3 i u 6 ja bi bila presretna!

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    da se vrati na svoj novoroddjenacki ritam- spavanje u pola 9, dojenje u 3 i u 6 ja bi bila presretna!
    ja bi odmah to potpisala za slijedećih 5 godina ako treba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •