-
flopice kad si napisala da si čvrsto rešila nisam htela da se javljam, ali sad ovo je naše iskustvo: sa godinu dana nisam uspela (tj. imala je više od godinu dana, nekih 17 meseci). jednostavno je bila premala, drala se na sav glas i popustila sam.
nešto pred drugi rođendan sam joj rekla da sad stvarno neću, ne mogu, ne dam. da sisa noću spava i odmara se. nisam nigde odlazila, ostali smo svi troje u istom krevetu. rekla sam joj da ako se noću bude probudila mama će je grliti ali siku neće dobiti. i to još jednom ponovila pred spavanje. i tako je i bilo, prve noći se probudila tri-četiri puta, ja bih je zagrlila i malo ljuljuškala, u mraku ne paleći svetlo, ne ustajući. ujutru ako bi se probudila a svanulo je, dala bih joj, ona bi sisala ali nastavila da spava. vremenom, posle 10-tak dana nije se više budila a onda je prestala i to ujutru da se budi. tek kad bismo ustale onda bi dobila sisu za dobro jutro.
ja sam se brinula kako će to biti jer smo u isto vreme skinuli i pelenu, ali bilo je sve ok.
što se dnevnog tiče nastavila je da sisa još 2.5 godine posle ukidanja noćnog
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma