ja sam sve ovo procitala i veceras sa desetomjesecnom bebom krecem u borbu proti budjenja svakih sat vremena...
ja sam sve ovo procitala i veceras sa desetomjesecnom bebom krecem u borbu proti budjenja svakih sat vremena...
Ja razmisljam da preknem s dojenjem u potpunosti.
Nocas se ona kvrga naravno zakomplicirala iako sam na svaki kme gurala tu cicu u usta, tresla me groznica, jedva sam se digla popiti nesto za temperaturu, jutros opet koma, temperatura mucnine, slabost, zimnica - tako da sam sad na bolovanju i antibiotiku. Po noci kad se probudi ako mu odbijem cicu place, probudi stariju koja spava s moje druge strane, onda se i ona nalijepi na mene, pa je jedva odgurnem da stvorim malo mjesta za spavati, pa ona cenda da me hoce zagrliti a ja samo zarko zelim da legnem i prespavam cijelu noc u komadu, sto nisam zadnje 4,5 godine. Ujutro takva strgana na posao, kad se vratim mali samo hoce cicu i nemogu nista od njega. I jos taj glupi dermatitis, na obje imam ragade, jastucici krvavi, podoj boli i tako... Skupilo se toga. Mislila sam makar do ljeta, a sad samo razmisljam da kupim krevet na kat i oboje ih izmjestim tamo pa da skupim koji mjesec sna prije odvikavanja od pelena.
Mislim, nije ni 18 mjeseci los staz, on je stvarno zdrava beba i pocinjem misliti da ce nam ukupni obiteljski zivot biti kvalitetniji...
Ajme šta te zadesi, užas. 18 mjeseci je super staž. Ja sam dojenje isto uvijek prekidala na proljeće ili ljeto, kad je manje viroza i tih gluposti, tako da ne bi bio šok imunitetu bez potpore. Tako bi lijepo progurali ljeto bez bolesti, a do jeseni već dijete razvije i svoju obranu.
Dakle, mene to odvikavanje bas nece... Krenula ja s politikom nedavanja cice po noci i prvu noc naravno uzas, jedva ga smirili, drugu se vec brze smirio, trecu sam ga ja umirila u minuti... I onda odemo kod svekra i naravno ne mogu da dijete urla u tri u noci, pa dvije noci nista od odvikavanja.
nakon toga opet mi doma i krecem iznova, prva noc opet plac i drama (ali manje nego prvi put), druga noc vec puno brze se smirio, i... I dobijem opet mastitis!!! :psujestonasat:
sad pijem antibiotike, pijem ibuprofen za temperaturu i forsiram tu cicu, nema sanse da mu je ne ubacim po noci... Sad lezim strgana, on gleda maraton crtica, a ja cekam kad ce proc 12h da popijem iducu tabletu i onesvjestim se... I jos mi je takva situacija na poslu da ne samo da nisam na bolovanju vec mi je i go iduci tjedan u pitanju, s ponedjeljkom sam se vec optostila![]()