Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo na standardnoj silaznoj putanji. Nakon dvije dobre noci jedna s dva budjenja, iduca odmah s tri budjenja, vec vidim uzorak. I sto je najgore probam sa "psst spavamo" a on na to pocne urlati ko da si sirenu upalio, ono uvrijedjeno-ocajno "Aaaaaaaaaaaaaaaaa" pa se na kraju ipak cica mora ukazati jer inace probudi stariju

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je prosao mastitis i noc je prosla relativno ok - uspavala ga oko 10, negdje oko 12/1 se probudio, malo sam ga smirivala i zaspao, probudio se oko 3, dala mu cicu, pa opet oko 5. To mi je ok, dva budjenja s tim da je prvi blok bez cice 5h. Ovo oko 5 ujutro je malo teze zaspao ali ipak je. Ne voli kad mu okrenem ledja, moram spavati ili na ledjima ili na boku prema njemu, smijem i trbuh ali se ne usudim.
    E sad, ovaj podoj u 3 me bas uzasno boljelo dok je poceo cicati, jutros sam vidjela da imam neku bijelu mrljicu na vrhu bradavice, pretpostavljam da je to blister (nisam nikad imala), pa ako netko ima iskustva moze mi udijeliti koji savjet na temi o Blisteru... (da, znam, bas sam "sreckovic" s dojenjem, samo nizem problem za problemom...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •