Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    O, pa to je predobro. Bolje nego kod moje koja je zaspala opet iza 23, ali se svejedno probudila točno u 3 i 30 i jela. Ali je do jutra bilo samo jedno kratko razbuđivanje, uvalila joj dudu, a prvi put je ujutro dojila tek u 7,45.U odnosu na ona stalna buđenja i nacicavanja od samo prije par dana meni je ovo sjajno. Stavit ću je večeras spavati u pristojno doba jer vidim da se ništa ne mijenja ako ide kasno. Sve i da zaspi u 2 u noći, njezin sat je namješten na 3 i 30 za dojenje i očito tu nema pomoći. Mislim da dobro napredujemo u odvikavanju, jedno noćno dojenje i jedno-dva kratka buđenja usput mogu podnijeti.
    ali Nena kaaaako možeš izdržati do pola 12?
    ja ne mogu ni pod cijenu ne znam čega
    već u 10 sam u carstvu snova, pola 11 mi je čista egzotika
    mala ide do pola 9 a bome i velika
    zato se budi već u ponoć na prvo sisanje
    i onda drži tu sisu u ustima do jutra
    u 6 smo budni

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ali Nena kaaaako možeš izdržati do pola 12?
    ja ne mogu ni pod cijenu ne znam čega
    već u 10 sam u carstvu snova, pola 11 mi je čista egzotika
    mala ide do pola 9 a bome i velika
    zato se budi već u ponoć na prvo sisanje
    i onda drži tu sisu u ustima do jutra
    u 6 smo budni
    Znam da tako mnogi ljudi idu ranije leći, ali mi ne, imamo nezdrave životne navike, zbog muževog posla. Školske cure idu leći kad se vrate s karatea, oko 22, ali ja ne, jer muž tek dođe s posla oko 19,30 ili 20, onda vozi cure na trening pa nešto pojede, praktički se ne bismo ni vidjeli prije vikenda ako ne ostanemo dulje budni. Kad malu legnem ranije onda trčim svako malo kod njoj kad čujem babyphone. Sinoć je ona ostala s nama budna, puže po podu i razbacuje stvari, a mi smo gledali neki film "Egzorcizam Emily Rose". E, baš mi je takvo nešto trebalo, gdje mi je pamet, mala se budila pet puta do 2 sata, imam osjećaj da je bila uznemirena jer sam se je uznemirila od tog filma. Sanjala sam u međuvremenu nešto odvratno pa sam razrogačenih očiju čekala da prođu 3 sata (jer u 3 u noći, u tom filmu kažu, demoni izlaze, to im je magično doba,ruganje Svetom Trojstvu i Isusovoj smrti u 3 popodne, jeza, luda sam ko puška kad sam to išla gledati tijekom dresure male). I još je u filmu curu napadalo 6 vragova, ja pogledam na digitalni sat kad se mala probudila da hoće jesti, a kad tamo 3:36 :LOl: Nije izdržala dulje, od 4 do 6 i 30 je spavala, onda opet cicanje. Al je nakon toga produljila do 8, na mom jastuku, makar nešto, hm, ne znam šta bih rekla, lud je ovo topic.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •