Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: hoću ukinuti dojenje po noći!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ovo je malo off topic,ali moram pitat.ja se izdajam i dajem svoje mlijeko na bocicu,dnevni ritam je papanje svaka 3-4 sata,a nocu spava od 21h i probudi se 22-23h,papa ionda opet oko 4 ujutro i onda spava do 7-8,ponekad i duze,ne voli se nosat,ali voli kad ju stavim stomakom na svoj stomak i tako se mazimo,ili alo legnem kraj nje i mazim je po glavi,ali voli se uspavat dudicom i onda ju pljune.zaspe kad je umorna,bez uspavljivanja nekog.navecer ju prebacim u kinderbet,preko dana je na razvucenom kaucu samnom.mene zanima da li moje dijete emocionalno dobiva sve potrebno iako ne sisa.citam ovdje kako se skoro sve bebe bude nocu da bi sw mazile a moja beba ne.skoro nikad ne place,nije imala grceve,i jako je vesela i puno guguce.ima 2,5 mjese*ca.zeljela bih da hoce cicat i po cjenu nocnog budenja,ali nece.ne zelim ju zakinut za nesto..ne znam,sto vi mislite.jos jednom ispricavam se na off-7.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam mog sinoc uspavala u pol deset i onda je oko deset poceo plakati i htio cicu ali mu nisam dala, jednostavno znam da ako tako noc pocne zavrsi sa milion budjenja. On je plakao ja sam ga tapsala po ledjima, i umirivala i onda je nakon par minuta placa zaspao i spavao do tri. Od sada ne popustam, s jednim nocnim budjenjem mogu zivjeti i raditi, s pet, sest ili vise definitivno ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •